reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Niesia_88 i bardzo dobrze szkoda że ja do takiego wniosku doszłam dopiero jak się porządnie rozłożylam a teraz już prawie tydzień się mecze bo wiadomo lepiej unikać leków w I trymestrze i jeszcze dochodzi lęk czy się maleństwu nie zaszkodzi

Wioleta odwazna;-)super:tak:
Relacje z wizyty bd pisać tutaj ( nie zaglądam do pobocznych watkow ani w takich się nie udzielam:no:), chyba ze komus to nie bd pasowalo to proszę ominąć i nie czytac:-)

Wioletta93 no i super.

Odebrałam wyniki dzisiejsze za wyjątkiem przeciwciał. No i już spadają mi płytki krwi. W ciąży z synem też tak miałam. A potem minęło. Czyli znowu jestem bez szans na zzo.

Któraś mówiła o tsh i normach w ciąży. Ja na swoim wyniku mam podane te normy. Przepiszę może komuś się przyda:
TSH w zależności od trymestru: I - 0.33-4.59; II - 0.35-4.10; III - 0.21-3.15

Mdłości mam niby mniejsze, ale za to pojawiła się zgaga i nie wiem co gorsze.

GosiaLew a podaj w jakich jednostkach TSH _ u mnie byla tylko 1 norma od 0,55 do chyba 4,55 a wlasnie te w ciazy sa nizsze bo HCG obniza TSH
Madxia 0903 nie przejmuj sie mi tez mdlosci przeszky , juz nie spie w dzien , nie bola piersi, tak zblizamy sie do 2 trymestru.... byle szybciej

Moja siostra jak powiedzialam ze jutro idziemy na genetyczne mowi " rany jak to sxybko zleciało" ... mowie ze chyba dla niej... zawsze czyjes ciaze szybko mijaja...

reklama
GosiaLew a podaj w jakich jednostkach TSH _ u mnie byla tylko 1 norma od 0,55 do chyba 4,55 a wlasnie te w ciazy sa nizsze bo HCG obniza TSH
Madxia 0903 nie przejmuj sie mi tez mdlosci przeszky , juz nie spie w dzien , nie bola piersi, tak zblizamy sie do 2 trymestru.... byle szybciej

Moja siostra jak powiedzialam ze jutro idziemy na genetyczne mowi " rany jak to sxybko zleciało" ... mowie ze chyba dla niej... zawsze czyjes ciaze szybko mijaja...

taka jednostka: mIU/l

a ty nie za szybko masz to genetyczne?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry