Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kaylla dlaczego nie można latać? Nie można przechodzić przez bramki z X oraz latać przed porodem, no chyba że masz problemy z ciśnieniem, a także latać międzykontynentalnie z uwagi na czas trwania podróży. Leciałam niedawno samolotem, 4 h w jedną stronę. Miałam zaświadczenie od lekarza i przez żadną bramkę nie musiałam przełazić - przeprowadzili mnie osobno. Lepsze to niż tyle godzin w busie. Mam koleżanki stewardesy i poczytałam również fora lotnictwa i normalnie kobieta-pilot pracuje do końca 6 miesiąca. No jeszcze awionetki odradzają :-)
Dziewczyny, a więc potrzebujemy jeszcze jednej mamy jako pomoc dla moderatora, więc chętne proszę o zgłaszanie się (bez zbędnej nieśmiałości)
I drugie pytanie, czy chcemy mieć swój dział zamknięty, na bardziej prywatne rozmowy??
Ja mogę być. Mam dużo czasu na zwolnieniu i często tu zaglądam.Dziewczyny, a więc potrzebujemy jeszcze jednej mamy jako pomoc dla moderatora, więc chętne proszę o zgłaszanie się (bez zbędnej nieśmiałości)
I drugie pytanie, czy chcemy mieć swój dział zamknięty, na bardziej prywatne rozmowy??