kameleonleon
Fanka BB :)
Basi89 ja przed ciaza rok mialam dramat z wlosami ale doslownie plakalam ze bede lysa,scielam wlosy na krotko, udalo mi sie zalagodzic roznymi kuracjami i do wakacji co msc dwa podtrzymywalam efekt jak widzialam ze coa zaczyna sie dziac. W ciazy zaczely mi pieknie odrastac i tobic sie duzo wiecej, nawet je zapuscilam i nie obcinam, wypada co najwyzej kilka wlosow, czasem kilkanascie, ale sie nie ludze po ciazy pewnie bedzie dramat, na razie sie ciesze.
Ja poczulam ruch w czwartek, potem cos w piatek, a w sobote i niedziele jak zaczal szalec to jak tylko sie polozylam poczytac ksiazke to tance w brzuchu. Przedziwne uczucie jakby robil tam fikolki normalnie
. Nie wiem jak u mnie to liczyc czy pierwsza ciaza czy nie ( poronilsm w 13 tyg)bo jak na pierwsza to szybko ruchyu
GosiaLew ja lykam mamaDHA bo maja duzo DHA 0,8 (2 tabletki dawka dzienna)magnez, wit d, jod nie maja zelaza, bo nie chcialam, z zelazem moja polozna mi polecila omegamed forte 2 tabl bierze sie DHA i 1 witamin. Tu zaleta jest dla wymiotujacych bo DHA jest z alg nie z ryb i nie powoduja mdlosci. Te nie maja magnezu , jest jod i wit d i kw foliowy w jakiejs bardziej przyswajalnej formie no i zelazo.
Ja poczulam ruch w czwartek, potem cos w piatek, a w sobote i niedziele jak zaczal szalec to jak tylko sie polozylam poczytac ksiazke to tance w brzuchu. Przedziwne uczucie jakby robil tam fikolki normalnie
GosiaLew ja lykam mamaDHA bo maja duzo DHA 0,8 (2 tabletki dawka dzienna)magnez, wit d, jod nie maja zelaza, bo nie chcialam, z zelazem moja polozna mi polecila omegamed forte 2 tabl bierze sie DHA i 1 witamin. Tu zaleta jest dla wymiotujacych bo DHA jest z alg nie z ryb i nie powoduja mdlosci. Te nie maja magnezu , jest jod i wit d i kw foliowy w jakiejs bardziej przyswajalnej formie no i zelazo.
Ostatnia edycja:
Mi zawsze paznokcie się rozdwajały a teraz spokój dawno nie miałam takich pięknych i długich, włosy mam cienkie ale jest ich dużo więcej, już nie mogę się doczekać aż pofarbuje bo nie mogę patrzeć na odrosty. Witami nie biorę chyba że mnie skurcz złapie to mam w pogotowiu falvit mama ;-)