reklama

Majowe Mamy 2016

Dziewczyny troche mi zeszlo, ale wrocilam. Palatalam troche po pestce jeszcze i jak poczulam, ze juz za duzo to zakupy sie skonczyly. Poszlam tylko do toalety i zauwazylam, ze mam troche ubrudzone majtki, niestety mialam czarna bielizne i nie mialam wkladek, wiec nie wiem na jaki kolor, wlozylam sobie chusteczke i migiem do domku.
Jak dotarlam to odrazu siusiu i widze, ze na chusteczce mam gesta brazowa wydzielone. Teraz to spanikowalam na maksa. Wlozylam wkladke i teraz leze, nie wiem czy udac sie na ip czy czekac czy cos jeszcze poleci.. Narazie musze sie uspokoic..

reklama
Ewelina89 tez tak miałam w 9 tyg ciąży. Oczywiście pierwsze co zadzwoniłam do lekarza i kazał podwoić dawkę duphastonu przez 3 dni i leżeć miałam . Co die okazalo odkleiło się łożysko ale ok wszystko takze lepiej skontaktuj się z lekarzem. Będzie dobrze :*

Trochę się nie odzywałam, ale już jestem. Dziś miałam wizytę u mojego lekarza. Okazało się, że będzie chłopak :). Cieszymy się bo chcieliśmy pierwszego mieć chłopaka :). Najważniejsze jednak, że Dzidzka zdrowa i wszystko się prawidłowo rozwija:). I wyszło ze obecnie jestem w 16 tydzień 5 dzień, a termin porodu 18 maj 2016 - juz nie mogę sie doczekać mojego synka!

Ewelina ja bym jechała na IP. co prawda jak niby brązowa, to jakieś stare plamienie, ale dla mnie każda oznaka krwi w śluzie to powód by jechać na IP. Daj znać co i jak.

reklama
A mialam taki sympatyczny dzien..
Oczywiscie pojechalam na ip, bo z nerow to chyba i tak bym nie wytrzymala. Lekarz postanowil zostawic mnie na obserwacji, takze ciekawa noc sie zapowiada..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry