A jak wysoka ta poduszek podkladasz sobie pod pośladki ? Bo ja takiego zwykłego większego bardziej zbiteego jaska,a ja biorę na pół żeby było wyżej to boli mnie brzucho i mam wrażenie ze dziecko się wypina wiec bardziej na płasko mam.
Mnie wczoraj odwiedziła koleżanka no i oczywiście zaczęły się opowieści "ze jedna miała taki porod" a druga urodziła takiego i z taką choroba. Zaczęłam się śmiać bo ostatnio nawet któraś z Was ten wątek poruszyła - od razu powiedział mojej kol żeby mi przestała opowiadać takie zeczy bo ja mam.swoje problemy i nie chce mieć jeszcze bardziej głowy zaprzatanej innymi .. nie wiem jak Wy ale jak ja słysze jakieś źle historie o dzieciach porodach itp to od razu się tym przejmuje biorę za bardzo do siebie i mam właśnie Niesia takie akcje ze teraz chce mi się płakać. Z byle powodu potrafię się rozryczec bo np mąż coś źle zrobił :-(
Myślę ,że te zawroty głowy nie są kochana od luteiny bo ja biorę juz dłuższy czas i nie miałam takich objawów od paru dni również mi się kręci w głowie i mam mroczkow przed oczami jak wstaje albo czasem ciemno mi ale bardziej prawdopodobne ze to z osłabienia organizmu bądź niskiego ciśnienia .