Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ale bardzo się ciesze, że lekarz wkońcu to potwierdził

Ewa90, super, że już wszystko dobrze!
Evelina89, trzymam kciuki za badania! A jak Cię wypiszą to łóżko i poduszka pod tyłek
Malutka466, dziękuję, Tobie również wszystkiego najlepszego
U mnie dziś nastrój kiepski. Po pierwsze od kilku dni męczą mnie straszliwe zaparcia... Powiem Wam, że już nie wiem co robić. Piję activię, jem jabłka i inne owoce, a tu nic... Czuje się już jak taka ociężała kulka, a i na wadze w kilka dni skoczył mi kilogram! Macie może jakieś sposoby? Albo znacie leki bezpieczne dla kobiet w ciąży na tą przypadłość? Jutro spróbuję jeszcze wypić na czczo przegotowaną wodę z cytryną i miodem i postaram się włączyć to w codzienny harmonogram. Mam nadzieję, że pomoże. Na dodatek stresuję się tym, bo sytuacja mojej szyjki jest niepewna i boje się, że parcie (a niestety męczę się dosyć mocno...) pogorszy sytuację :/
Kolejna sprawa... Mój M. liczył na syna i od wczoraj, gdy lekarz powiedział, że to na 100% dziewczynka jest przygnębiony. Ma już córkę z poprzedniego związku i teraz bardzo marzył o synu. A ja tego syna bardzo chciałam mu dać... Oboje wiemy, że trzeba się cieszyć przede wszystkim, że jest zdrowa, ale widzę, że ten temat musi trochę przetrawić. Czy któraś z Was jest może w podobnej sytuacji? Wstyd mi o tym pisać i przychodzi mi na myśl "co z nas za rodzice", ale wiem, że to tylko chwilowe i że oboje jak zobaczymy naszą małą dziewczynkę to się w niej zakochamy. Tylko teraz jakoś tak atmosfera siadła...