Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Niesia_88 u mnie pomaga owsianka na mleku rano i kawa po śniadaniu. Oczyszcza w moment. Ale też doskwierają mi te zaparcia
Co do płci to właśnie się dowiedziałam, że znajoma urodzi syna w kwietniu. I też nie są zadowoleni bo liczyli na drugą córkę
Kameleonleon kup sobie strepsils intense do ssania. On tak znieczula gardło, że język sztywnieje. Tylko nie wiem czy w ciąży można.
Ewa90, super, że już wszystko dobrze!
Evelina89, trzymam kciuki za badania! A jak Cię wypiszą to łóżko i poduszka pod tyłek
Malutka466, dziękuję, Tobie również wszystkiego najlepszego
Kolejna sprawa... Mój M. liczył na syna i od wczoraj, gdy lekarz powiedział, że to na 100% dziewczynka jest przygnębiony. Ma już córkę z poprzedniego związku i teraz bardzo marzył o synu. A ja tego syna bardzo chciałam mu dać... Oboje wiemy, że trzeba się cieszyć przede wszystkim, że jest zdrowa, ale widzę, że ten temat musi trochę przetrawić. Czy któraś z Was jest może w podobnej sytuacji? Wstyd mi o tym pisać i przychodzi mi na myśl "co z nas za rodzice", ale wiem, że to tylko chwilowe i że oboje jak zobaczymy naszą małą dziewczynkę to się w niej zakochamy. Tylko teraz jakoś tak atmosfera siadła...
Niesia mój A tez wczoraj wparował do domu po pracy i pyta mnie: i jak? Jak mój synuś? Wszystko dobrze? A ja tak patrzę na niego i z takim małym uśmiechem już mam mowić, a jemu światełko w oczach zgasło i mówi: córka? To nic, pokacham jak swoje....i w piłkę ja nauczę grać i star warsy pokocha...
także wiesz. Ale bedzie tak jak mówisz, musicie sie z ta myślą oswoić i napewno bedzie największym skarbem rodziców. Co do tych zaparć... Ja próbuje kawką, śliwkami suszonymi... I jak czuje ze mam pełny bębenek to jem delikatniej (jakaś ryba na parze czy cos) i następnego dnia jest lepiej.
To środek znieczulający, dawać można nawet niemowlakom, więc nie sądzę, żebyś mogła przegrzać temat ;-) z bezpiecznych leków wielkim odkryciem - za wieloletnim bezskutecznym długo namawianiem kuzynki-lekarki- jest "Tymianek i podbiał". Nie znieczula jak tantum verde, ale zabija bakterie, odkaża- super! leczy nie tylko objaw zwyczajnie! spróbuj sobieDziewczyny co ile mozna tabletki do ssania tantum verde? Co jeszcze na gardlo mozna robic? Juz wypilam mleko z miodem i czosnkiem wode z cytryna, no ni moge sie rozlozyc...