Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Evelina wrócisz na gotowedobrze, że jest poprawa, mam nadzieje że już tak zostanie
![]()

Ewelina najważniejsze, ze jest poprawa :-) a akurat na wigilie i swieta będziesz w domu, takze najlepsza opcja z możliwych :-)
Co do wzdęc, zaparc.. tez mam z tym ogromny problem i o ile kiedys mleko pomagalo, to teraz juz nie za kazdym razem.. w poniedzialek jak sie najadlam na wigilii w pracy mandarynek to myslalam, że doslownie pękne "w szwach" :/
Ewa ten syrop na zaparcia jest na recepte?
Co do płci to my z mężem jak sie staralismy to tez wymarzylismy sobie pierwszego syna, ale jak okazalo sie na prenatalnych, ze to dziewczynka to szybko nam przeszla mysl o synu, oboje jesteśmy przeszczesliwi, ze to dziewczynka :-) ale to kwestia oswojenia, jednym szybciej to przychodzi drudzy muszą to przetrawic.
A ja sie wczoraj dobrej wiadomości dowiedziałam i sie z Wami podziele, okazalo sie ze moja siostra po dluzszym czasie staran jest w ciazy - 7 tydzien![]()
Ewelina89 super. Dobrze ze w domku swieta. A pisza ze sie nie moze wydluzyc.
Ja leze o tylko siusiu i mycie szybkie. Pojade tylko na godzinke na wigilie do mamy i nic wiecej. Moze zostane na 1 dzien swiat u nich w lozku, ale zdaje sobie sprawe z tego ze to bedzie juz przelezana ciaza.
Tez masz zalecenie lezenia po powrocie w domku? Luteiny juz nie biore ale za to aspargin , nic mi gin nie mowi na razie o lekach. Bede na polowkowym 29 to sie wypytam jak ta szyjke posprawdza.
Tak, oczywiscie lezenie plackiem w dalszym ciagu, no stes, zero przytulanek z mezusiem. Jutro jak bede wychodzila to pewnie wszystko dokladnie mi powie, bo dzis tylko przy badaniu tak tylko wspomnial w skrocie co i jak.
Aspargin tez lykam 3x2tab.
Na wizycie sie wszystko wypytaj, bede trzymala kciuki, aby wszystko dobrze wypadlo
Tez mam po swietach wizyte, wiec za kazdym razem bede domagala sie zmierzenia.
Niestety dzisiejsza wizyta do Urbaniaka mi przepadla i wcisnely mnie miedzy pacjentki dopiero 5.01 (ktoras tez ma wtedy wizyte?) i jak dlugosc nadal bedzie niepokojaca to z Nim pogadam o zalozeniu szwu. Boje sie, to dopiero polowa 21tcnajgorsze jest to, ze samemu nie mozna sobie tego kontrolowac i ten niepokoj..

a bo to od razu na urodziny i pod choinkę lipaaaaaa
kawę spróbowałaś? migdały ze skórką -dwie garście albo błonnik do wszystkiego i duuużo wody pić, płatki owsiane na śniadanie?? niech zadzwoni do mnie Twój chłop, mogę ci obiecać, ze po tej rozmowie będzie najszczęśliwszym tatą na świecie. Poza tym za płeć dziecka decyduje ojciec -niech ma do siebie pytanie czy próbuje dalej czy już da za wygraną
ważne że zdrowe a im później tym większa niespodzianka
capivit a+e rozgryzać i nie pić później przez 30 min -to nawilża gardło, inhalacje z soli morskiej, a lizaki dla dzieci na gardło???