Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
przysłali właściwy rozmiar ale w Poznaniu mają chyba sklep stacjonarny. Dobrze się w niej czułam bo nic nie uwierało, materiał się lekko rozciąga i jest tak uszyta, że dopasowuje się do rosnącego brzuszkakaylla ja swoją sukienkę na sylwestra zamówiłam z tej strony http://www.happymum.pl/przysłali właściwy rozmiar ale w Poznaniu mają chyba sklep stacjonarny. Dobrze się w niej czułam bo nic nie uwierało, materiał się lekko rozciąga i jest tak uszyta, że dopasowuje się do rosnącego brzuszka
Ty masz lepiej bo rozmiar możesz sobie w sklepie dobraćJa akurat wybrałam sobie taką w promocji więc zapłaciłam tylko 109, na prawdę można coś wybrać nawet z tych przecenionych bo mi tez było szkoda tyle pieniążków na jedną kiecke wydać chociaż wydaje mi się, że później też będzie można ją założyć. Nie sądzę żebym do czasu np chrztu schudła tyle, że pomieszczę się w moje sukienki sprzed ciąży a i wesel mam dużo począwszy od kwietnia. Jeśli chcesz mogę Ci wysłać zdjęcie na pw jak się prezentuje w realuTy masz lepiej bo rozmiar możesz sobie w sklepie dobrać