reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

Kupie sobie dodatkowo ta witaminę B i zobaczymy - mam nadzieje ze zniknął:)
Z tym termentiolem tez się w sumie trochę boję w ciąży stosować :/ ale zapytam położna co sądzi i czy nie zaszkodzi jak raz na jakiś czas posmaruje
.Dzięki dziewczyny :)
A mi jakoś od wczoraj często twardnieje brzucho nie wiem już czy to mały mi się tak wypina czy macica ćwiczy :/

reklama
Ewa i nie zjadłaś fasolki :D? Moze to już ćwiczenia twojego ciała...
A z ta maścią, to mnie polozna mówiła, żeby nie za często bo to jednak antybiotyk. W internecie zjowu są informacje ze nie szkodzi...

Ja śpię dobrze, mam problem z zaśnięciem, jak mąż wstaje o 5 rano do pracy. Zasypiam po jakiejś godzinie znów i do 10.00 drzemka.

Dzisiaj mam połówkowe. Trzymajcie kciuki.

Malutka na ktora idziesz? Ja mam na 12.30... I chyba stad dwie noce z rzedu srednio przespane. Mam nadzieje ze juz bede mogla dzis spokojnie zasnac. Kciuki za nas ;)

Na 13.40 mam wizytę.
Przed chwilą wymiotowałam, ale nie ze stresu. Dwa razy dzwonił domofon i ja biegiem leciałam, żeby odebrać. a byłam w trakcie śniadania :( Mały się chyba wystraszył, bo wierci się bardzo.

Siasia kciuki!

Ale tutaj sie rozkrecilo, bardzo dobrze - mozna sobie z Wami umilic czas

Dziewczynki kciuki zacisniete!;-) ;)
Moje polowkowe to juz przeszlo do historii, teraz to o 3d mysle, bo w okolicy 26tc najladniej dzidzie widac:biggrin2:

Ja jak zasne w nocy to juz spie, ALE
nie jest to predzej niz 2 godzina
i wystarczy delikatny szmer i po spaniu, taki mam delikatny sen,
koszmarow narazie nie niewam, wg snow nie pamietam:-p

Spałam dziś 12h
Jak rano M wstał do pracy, to myślałam że jest 3 w nocy a on się tłucze i mnie budzi
Chyba mi ciśnienie zeszło po tym USG i Echu serca -wszystko jest w porządku -471 g zdrowego szczęścia -skóra zdjęta z ojca grrrrrr:-D:-D

Ja też idę do szkoły rodzenia i nikt mi położnej nie kazał wybierać i nie mam żadnych warunków na to, zeby była za darmo -nawet nie muszę być zameldowana (kiedyś bbył taki wymóg)

happymamusia jest karencja, jednak myślę że jeśli w razie czego będziesz z nimi pisała, że w momencie zawarcia umowy nie mogłaś wiedzieć że jesteś w ciąży a od zajścia w ciążę do PLANOWANEGO porodu minąłby wymagany czas to może coś ugrasz. Karencja oczywiście jest po to, żebyś nie ubezpieczała się nagle jak już wiesz ze jesteś w ciąży. Ale jeśli urodzisz wcześniej to już nie jest od Ciebie zależne i tu pytanie do RPK co wtedy -bo nie chcesz nikogo oszukać, umowa była zawarta kiedy jeszcze w ciąży nie byłaś, gdybyś urodziła w terminie spokojnie byś otrzymała świadczenie -wiec reszta to przypadek a za to nie odpowiadasz. Ciekawy temat prawniczy warto byłoby na googlach poszukać

Maui święte słowa !!!!!!!!!!!!!!!! ale nigdy nie mów nigdy:-D teraz zatroskane otoczenie potrafi być gorsze niż to dziecko:-D:-D

Ewa90
ja smarowałam miodem. A zajady to brak vit b12 bodajże -tej na receptę

Dziś już raczej nie zajrzę bo jak się śpi do 11 to później trzeba nadrabiać kilka godzin:-D miłego dzionka kobiety!!!

reklama
Dziewczyny na pewno bedzie dobrze ;) trzymam ksciuki ! :) Ja posprzatałam sobie mieszkanie i teraz usiadłam by poczytac co piszecie ;) za troche ide obiadek robic ;)dzis na spokojnie rybka ;) wiec nie mam za wiele do roboty bo rybke juz przygotowalam :p wlasnie maly sie wypina czuje jak sie wypina i za chwile ucieka:D to jest rojber :D

Do góry