reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Kciuki za dzisiejsze wizyty

13x13wit B2 nie B12. B2 to ryboflawina jej niedobór powoduje właśnie tworzenie się aft, zajadów itp.

Ja tribiotic stosowałam w pierwszej ciąży z polecenia lekarza. Teraz też mi farmaceuta polecił.

Najważniejsze to uzupełnić wit b2, bo właśnie wyczytałam ze jej niedobór powoduje też infekcje dróg płciowych i inne różne takie.

Położyłam się spać o 9.30 i wstałam przed 12. I teraz przymusowa jestem.

GosiaLew też mam to samo. Jak za długo siedzę na krześle to potem chodzić nie mogę tak mnie mięśnie w okolicach waginy bolą. Długie leżenie przynosi ulgę. No i potem mogę bez problemu obiad zrobić.
Cieszę się, że tyle dziewuszek będzie w maju! Gratuluję wszystkim mamom. Ostatecznie i tak zdrowie malucha jest najważniejsze.
Co do zaparć to mi pomagają suszone owoce, jogurt, inka z mlekiem oraz winogrona.
Dzisiaj mnie strasznie w gardle drapie. Piję herbatę imbirową z cytryną i miodem, no i ratują mnie cukierki miętowe z eukaliptusem. Zrobię sobie jeszcze porządny sos czosnkowy z kilku ząbków i jakoś przetrwam ;)

reklama
Cześć dziewczyny:happy:
Dawno nie pisałam bo jakoś czasu mi brakowało, już się zestresowałam trochę tą wyprawką chciałabym mieć chociaż jedną rzecz z głowy i pierwsze chyba będą ciuszki dla dziecka, około połowy myślę, że już mam.
Jutro wybieram się na glukozę i jakoś strasznie stresuje mnie to badanie, wiem że poród gorszy ale wraz mam obawy jak to przejdę:-( :(
Od tygodnia mam jakieś sensacje związane z brzuchem, najpierw bolał mnie dół łącznie z pupą ale myślałam, że coś zjadłam niby teraz przeszło to zaczęły mnie boleć żebra tuż pod biustem czy któraś z was tak ma? Przeszkadza mi to w spaniu jakbym się nie ułożyła jest źle.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry