reklama

Majowe Mamy 2016

A u mnie dziewczyny jest takie zamieszanie z mieszkaniem ze ja juz zglupialam. Ojciec chce mi kupić mieszkanie 2 pokojowe (może 3 jeśli będzie w miarę przystępna cena) a my mu oddamy w zamian kawalerke. Ale to może nastąpić w czerwcu. Wiec pewnie na razie pójdę do mojej mamy zamieszkamy z nią na 2-3 msc do czasu aż się nie kupi mieszkania no i szybko wyremontuje. Nie lubię takiego zamieszania ale w sumie będę miała swoje .

reklama
plucik - wózek też myślę że tak marzec/kwiecień najpóźniej, jak wszystko pójdzie po mojej myśli z innymi wydatkami :)

Ewa - swoje to zawsze jest wygoda. :) szybko zleci, lepiej pomieszkać z mama ten okres a później relaksować się u siebie :) My tez się zastanawialiśmy nad kupnem mieszkania, aż nagle z dnia na dzień wpadło nam jedno w oko, pojechaliśmy zobaczyliśmy się zdecydowaliśmy. Nie wyobrażam sobie mieszkać z rodzicami i dzieckiem pod jednym dachem, nikt nie mógłby od siebie odpocząć :D a tak my mamy spokój i rodzice też :)

A u mnie dziewczyny jest takie zamieszanie z mieszkaniem ze ja juz zglupialam. Ojciec chce mi kupić mieszkanie 2 pokojowe (może 3 jeśli będzie w miarę przystępna cena) a my mu oddamy w zamian kawalerke. Ale to może nastąpić w czerwcu. Wiec pewnie na razie pójdę do mojej mamy zamieszkamy z nią na 2-3 msc do czasu aż się nie kupi mieszkania no i szybko wyremontuje. Nie lubię takiego zamieszania ale w sumie będę miała swoje .
Chciałabym takiego ojca co by mi kupił mieszkanie;-) mój M. ostatnio zaczął mówić o kupnie domu ale mi ten pomysł średnio się podoba.

Tez się sama wychowalas z mama ? Ja sama się sobie dziwie ze chce mu podać na starość rękę i pomoc w opiece no ale już taka jestem "zbyt sentymentalna"

Niby nie sama ale uwierz mi że wolałabym żeby mojego ojca nie było w moim życiu. Ma problem z alkoholem i delikatnie mówiąc nie wspominam go dobrze. Ale pewnie gdybym musiała to też bym na starość mu pomogła, dziwne sentymenty.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry