Kurcze od kilku dni tak produkujecie, że jestem załamana

Kurcze nie mam czasu, odkąd skończyłam zdychać zajęłam się moim hobby czyli nauką i nie ogarniam
Byłam wczoraj u lekarza i tak -nie zaglądaliśmy do młodej bo mieliśmy usg niedawno ale zbadał mnie na fotelu i tak -szyjka ok, długa i zamknięta ale mała leży bardzo nisko i stąd moje problemy czyli
bóle brzucha -mam zwiększyć dawkę magnezu do 120% dziennego zapotrzebowania (bo nawet w chela mag b6 mam jest 20%) i brać no spę w razie bóli. No i dlatego
puchną mi nogi -bo leży na wszystkich żyłach, przepływach, tętnicach itp. No i żeby nei było problemów -leżeć z tyłkiem do góry -nie cały czas i nie cały dzień bo na szkołę rodzenia mogę chodzić i krótkie spacery ale oszczędzać się.
A no i hemoglobina lipa...
No i mała coś niemrawa od 3 dni... coś tam smyrnie, przewróci się, powierci ale już tak nie skacze i nie harcuje ech los matki...
sjokolade no leci leci a z dziećmi nigdy nic nie wiadomo. Mi słabo jak sobie przypomnę ten ból na początku karmienia i popękane sutki...
sylwiaal no ja też z dnia na dzień robię się coraz cięższa, ale lekarz mnie uspokoił że to teraz nieuniknione więc olewam. Ja na każdą wizytę robię morfologię i mocz teraz glukozę
Wioleta93 też się zaskoczyłam rozmiarami brzucha, ostatnio taki miałam w 31 tc a nie 23
Gosia Lew wiosenna mam dlatego czekam na ocieplenie

mam to samo -starość nie radość
edziorka nie wiem czy się sprawdza
siasia s no mi dziś córka powiedziała że o wiele ładniej mi z brzuchem niż bez... M też tak twierdzi i mówi, ze zakochał się we mnie znowu takiej okrągłej

Malutka466 dziewczynki... mam 2 w brzuchu -przy obydwu wyglądam jak pryszczata gówniara... ja odcinam metki. Zaświadczenie tylko jak jest wskazanie do CC albo okulista podpisze, ze wskazane jest cc
plucik nie zależy to od jedzenia, ja ostatnio jem dobrze, zdrowo a leci mi waga do góry że hohoho
Ala_25 może leży bobas na pęcherzu. Laktator -zostawiłabym na później. może nie będzie potrzebny a może pożyczysz albo wypożyczysz, może w szpitalu mają opcję wypożyczenia. a dziecko nie tylko kopie -wali łokciem, grzebie palcami, przeciąga się więc może usiąść tyłkiem na pęcherzu i zonk. W ciąży można znieczulenie
Maui no własnie ja dlatego nie mogłam ręcznego, że w elektrycznym ustawiałam moc ssania a w ręcznym nie miałam ustawianego i nie mogłam psychicznie się zmusić żeby to nacisnąć. Musiało być to jakoś poza mną

ach ta psychika
Evelina89 ja jeszcze mam nawet talię
madzia0903 pewnie w czymś hypoalergicznym szarym mydle-płatkach albo loveli.. ja bym nie ryzykowała -w szpitalu nie leżałam 3 dni tylko 7, a takie maleństwo samo zostawiać? zresztą czułam się niewyjściowo
kameleon no zakwaszam zakwaszam ale jakoś nic to nie daje a lekarz nie panikuje -cała reszta wyników ok oprócz tego ph
waiting super! ja też się lubię już teraz w ciąży ale jestem mało motoryczna teraz co mi przeszkadza
Ania -Beata witaj
no i nie dobrnęłam do końca a muszę lecieć ech..
Miłego dnia