reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Malutka466 ja im bardziej czytam o wózkach i oglądam je tym bardziej mam mętlik w głowie.

Ewelina89 ja też sprawdzam dostępność do kosza, bo czasami jest tak, że ręki włożyć nie można.

Justyna Siorek to co tam u Ciebie?

u mnie wszystko ok biore antybiotyk aktualnie na inf. dróg moczowych i coś cukier mi skacze mam wizte w piątek u diabetologa zobaczymy jak mi wyjdzie ten cukier u nich na czczo . Poza tym to maluszek caly i zdrowy w srode na usg miał prawie 700g :)

U nas śniegu brak, za to mrozy utrzymują się.

Ania_Beata ja zamierzam zrobić sesje brzuszkową:biggrin2:
Ale przeglądając cenniki to jestem przerażona:szok: Fotografowie cenią się, nie ma co.
Mam jednego upatrzonego i jestem z nim w kontakcie, ale jak macie namiary to również poproszę:biggrin2:

Właśnie to są te hurtownie to Malutka linki podała ( ta w Szczepankowie to taki pawilon ogrodowy ;) )

GosiaLew wiesz jakie są normy cukru po posiłkach bo różnie piszą:wink: ? Niestety miałam w szpitalu robioną krzywą cukrową jeszcze raz, wyszła dobrze ale martwią mnie te cukry po jedzeniu bo raz jest wynik niski raz wyższy

To raz mi wyszło 140 a tak poniżej może nie będzie problemu bo chcę już do domu:happy: Dziękuję za odpowiedź:biggrin2:
Jedyna rozrywka mogłam sobie mała pooglądać ale już urosła ma około 650g i płeć się nie zmieniła

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry