reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
No właśnie skracanie się szyjki było przyczyną, ale powiem Wam, że żadnych skurczy nie odczułam I jestem zaskoczona, że to może się tak bezboleśnie skracać.

Niesia_88 pal licho z lezeniem, ważne, że wszystko dobrze. Odpoczniesz trochę i nabierzesz sił, bo później jak juz będzie Maluszek to nie będzie tak lekko :)

Dziewczyny jak po weekendzie? Mi od wczoraj kręgosłup daje w kość. Dłużej pochrzatam się po mieszkaniu czy pójdę na spacer to potem leżę jak połamana. Brzusio coraz większy, zaczyna mi brakować juz skóry :) a gdzie tu jeszcze do maja :errr:

Weszłam dzisiaj na wagę i 59 kg juz +9 jakoś szybko teraz przybieram na wadze. Albo maluszek tak ładnie rośnie albo mamusia za dużo je słodyczy ;)

Pozdrawiam Wszystkie i życzę miłego dnia :)

Niesia, mi też się skraca szyjka i też jeszcze nie ma tragedii, bo jest w normie ok. 3 cm. Też leżę, też biorę luteinę. Wszystko będzie dobrze z naszymi szkrabami.

Ja wczoraj tak czułam ruchy małej, że aż było widać skaczący brzuch. Mąż przyłożył rękę i pierwszy raz poczuł kopniaka. :)

Izunia u mnie waga stoi w miejscu od początku ciąży, ale dziecko rośnie prawidłowo, lekarz mówi, że pewnie na koniec ciąży mnie przybę∂zie.

Niesia to teraz leż i odpoczywaj i nie zamartwiaj się. A szyjka skraca się bez skurczy. Jak by były skurcze to skurcze macicy a to by nie było dobre.

reklama
Dobrze ze z wami jest wszystko dobrze :) ja leżę w domu po glukozie spać mi się chce ale myślę że to porostu z zmęczenia :p zobaczę w środę za tydzień co lekarz mi powie :p

Do góry