reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Wioleta93 u mnie też noc nieprzespana. .. od 2 do 5 mniej więcej. Tragedia. Dobrze, że córa dala pospać i wstalysmy przed chwila :) zaraz śniadanko i czas dołączyć do pracujacych i reszty ;)

Ja na szczęście wysypiam się dobrze, ok. 22 kładę się spać i przesypiam do rana bez wstawiania :) ale w ciągu dnia nawet po rozwieszeniu prania szybko się męczę i od razu kręgosłup daje o sobie znać, no cóż... lepiej póki co nie będzie :/ no i nadal walczę z anemią, najwidoczniej suplementacja nie działa więc muszę zmienić nieco jadłospis żeby dodać sobie trochę energii :)

Witam dziewczyny:) jak wam mija sobota? U mnie spokojnie teraz sie szykuje na urodziny ale szczerze mi sie niechce:/do tego jestem kierowca jednych przywioze i po drugich jade :p

Oj kobitki... rośniemy i boli hehe
ja przekroczyłam z wagą magiczne 60kg, no i ostatni tydzień 2 trymestru leci -jak to szybko....
Dziś ubrałam strój narciarski, spakowałam córkę w taki sam i poszłyśmy pochodzić po zaspach -super sprawa
Jutro mam nadzieję sanki -oczywiście nie ja osobiście, jakoś nie przeszkadza mi jak kobiety w ciąży maratony biegają ale ja siebie nie widzę. Jakoś przyjęłam, że w ciąży rządzę się innymi prawami.

Mnie też boli, wydaje mi się, ze jak mała głową uciska to np. pęcherz strasznie czuję wtedy.

Basia spokojnej drogi!!!

A ja wczoraj padłam przeglądając pościele i spałam jak aniołek do 10 :biggrin2:
Co nie zmienia faktu, że mam dziś lenia totalnego i po wczorajszym całym dniu latanu - dzisiaj poprostu sobie leniuchuje:rofl::rolleyes:

Basia daj zanć jak tam podróż przetrwałaś;-) ;)

13x13 rozpoczęci III trymest też różnie podają ( mi pokazuje, że ja startuje 31.01 czyt. 27 tc - jak ten czas ucieka :errr: )
Mój synek zawiedziony, pierwszy tydzień ferii przeleciał, a nie mógł sobie pozwolić na śnieżne szaleństwo; mróź trzyma a śniegu brak

reklama
Mój syn dostał wczoraj gorączki i dzisiaj siedzimy w domu. Ma co prawda już tylko stan podgorączkowy, ale nas to uziemiło. A mieliśmy jechać dziś na kulig na Kaszuby :(

Mnie bolą mięśnie ud jakbym kilka km przebiegła a tylko stałam w kuchni przez godzinkę. Dobrze, że w tygodniu jakoś dom ogarnę to w weekend mogę posiedzieć lub poleżeć.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry