Ania_Beata
Fanka BB :)
Hej, przede mną też glukoza jeszcze. W pt. miałam USG, na którym bada się parametry wszystkich narządów, itp. Wszystko jest ok. A dziś mam kolejną wizytę - sprawdzamy szyjkę, czy nadal się skraca. Trzymajcie kciuki. 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej, przede mną też glukoza jeszcze. W pt. miałam USG, na którym bada się parametry wszystkich narządów, itp. Wszystko jest ok. A dziś mam kolejną wizytę - sprawdzamy szyjkę, czy nadal się skraca. Trzymajcie kciuki.![]()
pół nocy nie spałam, bo drapałam się wszędzie, w końcu podprowadziłam mężowi Claritine (na alergie) i po niej zasnęłam. Dziś pobrali mi krew i sprawdzają, czy też nie mam cholestazy, ale to nie jest inwalidztwo Kaylla. Dzieci mamy zdrowe, no to niestety trza trochę pocierpieć, a zadrapałam się w nocy na nogach niemal do krwi. Faktycznie wyjdź do ludzi, zajmij sobie głowe czymkolwiek choćby pierdułkami i nie rozmyślaj za dużo!
zrobiłam tez kolejne zakupki dla - chyba małej
- ale na 62-68 oraz dodatkowy kocyk i otulaczek., no i ...cudna sukienusia.Nie ma co szaleć, bo małe dzieci szybko rosną, ale sukienusia była taka, że stwierdziłam "co tam, przy trzecim dziecku i w moim wieku mogę sobie pozwolić na niepraktyczność :-) "