reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Też już jestem po i mogę powiedzieć, że ostatnio było gorzej, bo mną trzepało, miałam zawroty i odruch wymiotny dłuuugo po. Teraz tylko wypicie sprawiało problem i zgaga, a tak to już zapomniałam o wszystkim i normalnie funkcjonuję ;)

Plucik współczuje niedelikatnego lekarza... u nas w szpitalu jest taki niedelikatny ordynator słynący z tego, że ma wielkie łapska :P niestety miałam możliwość to sprawdzić i dziękuję, że mój doktorek jest delikatny :D

Nie nadążam z czytaniem Was :)
Brawo dla tych co wypiły glukozę :)
Wczorajsze popołudnie całe przeleżałam, możliwe że to skutek uboczny wypicia glukozy, na dodatek mój ukochany ból pleców powrócił :/ najgorzej przy wstawaniu z pozycji leżącej, ale dam radę!
Księżniczka moja znów się ruchliwa zrobiła, na szczęście jest w nocy łaskawa :)
Mąż wreszcie się zmobilizuje i od weekendu zaczynamy remoncik pokoiku - nareszcie!

Idę walczyć z porządkami w szafie. :)

Kwiat lotosu - ja na zaparcia w zasadzie nic nie brałam a miałam problem ponad 2 tyg aż takie ze dostałam hemoroidów... Zaczelam pic dużo wody zawsze rano jak wstalam szklanka wody a na wieczór dodatkowo śliwki suszone ale zaprzestałam ze słodyczami... Dużo wody pij pomoże ci na pewno. A co do kg to ja mam 24tydzii 3 dni i mam 5.5kg na plusie :)

Dzięki madzia0903 :)
Zaczęłam jeść trochę mniej smażonego i zdrowiej i narazie ok. Ale mam kolejny kłopot. Zrobiła mi się na ustach opryszczka, to chyba drugi albo trzeci raz w życiu! I nie bardzo wiem co brać, a to dziadostwo. Zovirax mam w domu jedynie. Ale trochę się obawiam, że to za silne. Co radzicie??
Glukozę na czczo w którym tyg.robiłyście ?

Dziewczyny a tak zmieniając temat , czy myślałyście już jakie szczepionki zastosujecie dla swoich dzieci ?
Teraz dużo się słyszy o skutkach ubocznych tych 5w1 i 6w1 i zastanawiam się nad samymi refundowanymi. Jakie Wy macie zdanie i doświadczenie ( te które już maja dzieci) .

reklama
Ja raczej też nie planuje dodatkowych szczepień. Kurcze, gdzieś czytałam, że od tego roku zmienił się kalendarz szczepień. Poszukam tego artykułu, może mam w zakładkach.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry