Kwiat lotosu
Zaciekawiona BB
Ewa90 też się nad tym zastanawiałam. Nie za bardzo łapię w tym orientację, mam nadzieję że w szpitalu trochę pokierują. Koleżanka mówiła że na szczepionki w pierwszym roku wydała ok. 6000zł !!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
6 tys ? To niezle , to jakie one szczepienia wykonywala? Chyba wszystkie dodatkowe? Ja się chyba zdecyduje na te które trzeba i nie będę dodatkowo wykupywać. Moje koleżanki niby braly te 6w1 ich dzieci dobrze znosily znowu czytałam na innych forach ze inne dzieci miały straszna goraczke zapalenia rozne wiec mnie to przeraza.Ewa90 też się nad tym zastanawiałam. Nie za bardzo łapię w tym orientację, mam nadzieję że w szpitalu trochę pokierują. Koleżanka mówiła że na szczepionki w pierwszym roku wydała ok. 6000zł !!
Mój lekarz opryszczkę kazał mi przeczekać. Strasznie długo to trwało, ale zabronił stosować cokolwiek. Musiałabyś skonsultować. Ostatnio w szkole rodzenia dowiedziałam sie, ze jak miało sie opryszczkę w ciąży, to dziecko przechodzi dodatkowe badania słuchu. Pierwsze, jak każde inne dziecko, chyba w drugiej dobie życia, a kolejne, dla tych co maja mamy po opryszczce w okresie ciąży, w 3 m-cu.Zrobiła mi się na ustach opryszczka, to chyba drugi albo trzeci raz w życiu! I nie bardzo wiem co brać, a to dziadostwo. Zovirax mam w domu jedynie. Ale trochę się obawiam, że to za silne. Co radzicie??
Mój lekarz opryszczkę kazał mi przeczekać. Strasznie długo to trwało, ale zabronił stosować cokolwiek. Musiałabyś skonsultować. Ostatnio w szkole rodzenia dowiedziałam sie, ze jak miało sie opryszczkę w ciąży, to dziecko przechodzi dodatkowe badania słuchu. Pierwsze, jak każde inne dziecko, chyba w drugiej dobie życia, a kolejne, dla tych co maja mamy po opryszczce w okresie ciąży, w 3 m-cu.