reklama

Majowe Mamy 2016

Moja Pola też dziś bardzo mało ruchliwa, praktycznie niewyczuwalna, a na dodatek w nocy stawiał mi się brzuch i teraz nadal się stawia... Wzięłam No-Spę i staram się myśleć pozytywnie.

reklama
Malutka - cytrynowa była? mi też smakowała - mogłabym jeszcze, a miałaś jakiś czas na to? bo mi mówili że w ciągu 5min muszę ją wypić :/
Nie. Zwykłą miałam. Dodałam sobie trochę soku z cytryny. I tez kazali szybko wypić. Ja po powrocie zjadłam dwie bułki i spałam przez ponad 2h...ale ok się czuję. Znów pada u mnie, a takie piękne słońce świeciło jak wracaliśmy.

Najgorsi są ludzie w tych poczekalniach. Same kobiety z rejestracji mówią - kobiety w ciąży bez kolejki wchodzą, mają pierwszeństwo! I te miny ludzi i wpychanie się tym kobietom.

(*&^%$#!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeszcze mi pralka łazienkę zalała. Musiała jakaś uszczelka pójść. Trochę wytarłam i brzuch znów twardy. Pierniczę, czekam na M.

Chyba będę dziś płakać...

Ja mam z pracy pakiet w luxmedzie i jak mam skierowanie na badania zlecone przez lekarza z luxmedu, to badania mam za darmo. A że ginekologa mam z luxmedu, to wszystko robię w ramach pakietu

Chyba muszę czekać do jutra rana do obchodu, żeby dowiedzieć się co dalej ze mną. Ciekawe czy w soboty też są wypisy? Czy dopiero w poniedziałek? Sytuacja na sali trochę się zmieniła, zostały tylko 2 osoby. Jedna dziewczyna pojechała na planowa cesarke, druga zabrali na oddział porodowy i nie wiadomo, czy też nie trafi na cesarke.

A ja zaczynam się nudzić. Ten czas tutaj tak strasznie powoli leci.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry