reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Tak testy pozytywnie ciaza byla potwierdzona na ust ale zrobiłam bete i wyszlo poniżej 2 a w tym tyg powinna byc o wiele wtzsza

Olciaaa ale jak mialas usg potwierdzajace a okresu nie dostaniesz to idz koniecznie do gin. Nawet nie czekaj na ta umowiana wizyte bo chyba pod koniec miesiaca mialas isc. Zeby nie bylo wiekszych komplikacji i zebys zaciazyla bez problemu. Cholera zycie jest mega niesprawiedliwe :-(.... Brak slow....

Marcelina ja też pierwszy raz w ciąży i tez strach jest.ale chyba do konca zycia bedziemy sie martwic o swoje pociechy :-) a jestem z Małopolski

reklama
U mnie na usg nic nie było jeszcze widać ale za to z krwi wyszlo i testy chyba z 10 pozytywne [emoji85] tyle sie naczytałam o pozamacicznych ciążach i poronieniach ze żyje w strachu ale z drugiej strony jesli macica mnie boli bo baby sobie domek buduje to chyba nie jest pozamaciczna [emoji28]

Do góry