Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Nie wiem jak to sie stalo ze wczoraj w ogole tutaj nic nie czytalam ladnie do nadrobienia mialam.
Studia mam skonczone jednak praca w calkiem innej branzy. Moze szalu nie ma bo pracowalam w sieciowce odziezowej zle nie bylo.
Wlasnie naszla mnie ochota na jajecznice ze szczypiorkiem
Witam nowe osoby a zarazem zycze spokoju, malo stresow bo przeciez wiadomo ze u mam majowych wszystko bedzie dobrze
Tez chcialam na to isc nawet maz bardziej niz ja ale w moim przypadku nie wiem czy bym wysiedziala a z drugiej strony czeste wizyty w wc do szalu by mnie doprowadzily
Tez lata świetlne pracowałam w LPP. Ale nie w sklepie., tylko na magazynie w czasie studiów. Odejście stamtąd było najlepsza decyzją w moim życiu. Wtedy jak ja pracowałam to nie mieli jeszcze house, cropp powstawał a monitor to pewnie w planach nawet nie było
Ja ogólnie u siebie miałam lajt szefostwo nie z mojego miasta, przyjeżdżali raz na msc jak nie raz na dwa wypłaty przelewali mi na konto i wypłacałam , po prostu jak było coś do załatwienia to się wychodziło i problemów nie było najgorsze były nocki - ale i tak lubiłam ta robotę i miałam super ekipę . Teraz odkąd odeszłam to tak się pozmieniało , zaraz za mną podchodzilily moje dziewczyny i teraz to chyba ledwo ten sklep funkcjonuje ostatnio nawet regionalna wlepila im karę haha