Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Widzisz Maui, poleciłaś mi "W Paryżu dzieci nie grymaszą" i teraz żyję w przeświadczeniu, że można dostosować dziecko do rytmu rodziny, tak aby każdemu żyło się dobrze i względnie wygodnieA także, że bardzo dużo w zachowaniu dziecka zależy od podejścia rodzica, jego znajomości dziecka, wyczulenia na jego potrzeby i wytrwałości w stosowanych metodach
To tyle jeżeli chodzi o frazesy.
Tak jak wspominałam pewnie na wielu rzeczach się przejadę, nie mówię, że nie, jestem tego świadoma, ale wychodzę jednak z założenia, że warto próbować.
Nie lubię po prostu zakładania z góry, ze jakiś temat i tak będzie zjeb****, więc po co planować i się starać.
Byłam na USG. Córcia jest zdrowa. Wbrew opinii pewnej lekarki z IP, jej żołądek jest jak najbardziej w porządku. Waży już 1300 gram i ma dużo włosków na głowieBędzie miała czuprynę królewna moja
![]()
najwyżej użyję za 5 miesięcy dopiero - taka extrawagancja , do której się przyznaję.