reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Moje dziewczynki garną się bardzo do kuchni, ciągle by mamie pomagały. Jeśli im to zostanie będę miała super pomocnice. Ja osobiście kocham gotowac i piec.

Hej dopiero Was nadrobilam. Od wczoraj mnie nie bylo i troche zaleglosci mialam. Jestem juz w Pl i mniej czasu na internet. Dzisiaj zaliczylam juz sklepy z mloda i mamuska i powiem Wam, ze chyba troche przesadzilam... w pewnym momencie myslalam juz tylko o jakims siedzisku. Krzyzyki i kosc ogonowa nie moja. Kupilam malemu brakujace body i czapeczke, teraz zostaly juz raczej kosmetyczne rzeczy tutaj w Pl :) w srode ginekolog takze dowiem sie co i jak i wypytam o nurtujace mnie sprawy.
Co do monitora oddechu to mielismy to do momentu az nie przyszla do nas polozna i nas nie opierdzielila ;) teraz nie kupujemy, chyba ze zaszlaby taka koniecznosc (odpukac)

My używaliśmy angelcare - monitor + niania bo młody był wcześniakiem a im się częściej zdarzają bezdechy. Uszczerbku na zdrowiu nie ma a rodzice byli spokojniejsi :)

Nie mam niestety. Kiedyś miałam i nie pamiętam co z nią zrobiłam. Boli mnie w krzyżu i ciągnie po nogach. Uciska na nerw kulszowy.
Spróbuj bolesne miejsce wygrzać termoforem, mi bardzo pomaga a często mam takie bóle. I od razu do łóżka, a najlepiej wygrzewać to w łóżku, żeby później to miejsce nie ostygło.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry