Czesc dziewczyny, ja tez mam ciezka noc za soba..
Brzuchol juz spory, Niunia czesto sobie w nim urzeduje i nie moge znalesc wygodnej pozycji, nie wspominajac o zasnieciu

Choc nie powiem, jestem zadowolona z zakupu rogala.
Ja mam teraz dwojke dzieciaczkow z adhd, z tym, ze Synus nie dawal mi tak popalic w brzuszku jak Niunia, jak sie urodzil to nie mialam z nim wiekszych 'problemow', za to nadrabia teraz, wiec jestem ciekawa jak bedzie z Maluda
Weekend postanowilam jak najwiecej lezec i jak najmniej robic czynnosci domowych i pomimo to nadal czuje takie dziwne parcie, czekam grzecznie i z nieciepliwoscia do jutrzejszej wizyty, oby moje glupie obawy okazaly sie tylko moja panika
Posiew wyszedl ok, mocz tez nienajgorzej

Choc bije rekordy w odwiedzaniu toalety
Z opinii mamusiek, ktore zakupily monitor oddechu to one raczej odradzaja, gdyz pomimo tych wszystkich dzialan to one sa bardzo wrazliwe i bardzo czasto alarmuja i stresuja rodzica a nic sie zlego nie dzieje. Z synem nie mialam, jesli bedzie potrzeba to oczywiscie zakupie
Za laktatorem sie rozgladam, ale poki co nie mam zamiaru inwestowac w jakis super model (madela ekstra, ale cena tez powala; Ewa kupowalas nowke?).
Ja zamierzam karmic , wiec sadze, ze jak juz to bedzie mi tylko potrzebny w naglych sytuacjach
O akuku widzialam, ze jest sporo pozytywnych opinii i super cena, ktoras moze testowala?