13x13
Fanka BB :)
oj kobitki -wszystkie pieniądze świata bym dała, żeby nie martwić się o dzieci
a im starsze -tym więcej zmartwień
monitora oddechu nie miałam -i teraz jeśli nie będzie potrzeby też nie kupię
laktatora używałam (zapasem mleka miałam zawaloną całą 1 szufladę w zamrażarce
) ale nei było potrzeby go kupowac bo u nas w szpitalu można było wypożyczyć -teraz dostałam nieużywany, elektryczny bo mama kupiła ale nie używała -wiec jak tez nie użyję -pójdzie dalej nówka
kąpiel jest dobra dla unormowania rytmu dnia -nie musi być długa i nawet nie powinna być
nianię elektryczną mam jedną u teściów, drugą u rodziców bo tam są hektary do przebiegnięcia ale u mnei się nie przyda. Fajna jest na wyjazdy jak się grilluje albo pije kawkę na tarasie a maluch śpi w łóżeczku.
kameleonleon chyba taki Twój urok w ciąży, jeszcze trochę i wszystko wróci do normy
niestety różnie organizm reaguje na małego lokatora. Ktoś mi mówił, ze u koleżanki zastanawiali się nad usunięciem ciąży bo jej organizm był po prostu zatruty przez dziecko i donosiła minimum na własne ryzyko -ale jej organizm był po tym czasie w opłakanym stanie...
Evelina też tak mam z dziećmi -córka była w brzuchu spokojna, później jako niemowlak była złota a teraz ma 6 lat i jest tornado z dźwiękiem -zaczyna jak otworzy oczy a kończy jak zasypia... teraz się boję tego szoguna w brzuchu
Basi a czemu Cię tak kurczak rozczulił??? bo był czyimś dzieckiem
zaintrygowała mnie ta opowieść i powody smutku przy kurczaku
nie martw się -ja jestem taka bez siły i taka zdechłą, że gdybym miała więcej powera to też bym się rozpłakała... no ale nie mam mocy
a kobitki jeśli któraś robi chrzciny to bierzcie pod uwagę że jeszcze tam będziecie musiały niektórym podpowiadać prezenty
a im starsze -tym więcej zmartwień

monitora oddechu nie miałam -i teraz jeśli nie będzie potrzeby też nie kupię
laktatora używałam (zapasem mleka miałam zawaloną całą 1 szufladę w zamrażarce

) ale nei było potrzeby go kupowac bo u nas w szpitalu można było wypożyczyć -teraz dostałam nieużywany, elektryczny bo mama kupiła ale nie używała -wiec jak tez nie użyję -pójdzie dalej nówka
kąpiel jest dobra dla unormowania rytmu dnia -nie musi być długa i nawet nie powinna być

nianię elektryczną mam jedną u teściów, drugą u rodziców bo tam są hektary do przebiegnięcia ale u mnei się nie przyda. Fajna jest na wyjazdy jak się grilluje albo pije kawkę na tarasie a maluch śpi w łóżeczku.
kameleonleon chyba taki Twój urok w ciąży, jeszcze trochę i wszystko wróci do normy
niestety różnie organizm reaguje na małego lokatora. Ktoś mi mówił, ze u koleżanki zastanawiali się nad usunięciem ciąży bo jej organizm był po prostu zatruty przez dziecko i donosiła minimum na własne ryzyko -ale jej organizm był po tym czasie w opłakanym stanie...Evelina też tak mam z dziećmi -córka była w brzuchu spokojna, później jako niemowlak była złota a teraz ma 6 lat i jest tornado z dźwiękiem -zaczyna jak otworzy oczy a kończy jak zasypia... teraz się boję tego szoguna w brzuchu

Basi a czemu Cię tak kurczak rozczulił??? bo był czyimś dzieckiem

zaintrygowała mnie ta opowieść i powody smutku przy kurczaku
nie martw się -ja jestem taka bez siły i taka zdechłą, że gdybym miała więcej powera to też bym się rozpłakała... no ale nie mam mocya kobitki jeśli któraś robi chrzciny to bierzcie pod uwagę że jeszcze tam będziecie musiały niektórym podpowiadać prezenty