reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majowe Mamy 2016

Ja tez juz nie śpię tylko leżę z córką na kanapie bo znów gorączkę ma :( juz nie wiem co robić:( wczoraj było dość ładnie a dziś powtórka z rozrywki :/ biedaczka :( ja mam wizytę za tydzień i tez się doczekać nie mogę bo już 5 tygodni minęło od mojej wizyty

reklama
Wioleta93 ja nie ogarniam tego która jest z PL a która mieszka za granicą :) ale już zapamiętam .
A ja gdzieś w gazetce widziałam właśnie u nas w pl ze jest promo musze wejść na blix i odszukać bo jednak bio Oil Lubie najbardziej
U mnie z normalnie 200ml kosztuje ok.25e a wczoraj były po 17e, to wychodzi ok 74zl. A po ile one normalnie są w Polsce? Ja nawet twarz sobie wczoraj delikatnie nasmarowałam i rano miałam taką mięciutką skórkę :-)

60 ml kosztuje około 50+zł jeśli mnie pamięć nie myli. A jak na promocji mi mąż kupował to zapłacił 34 chyba

U mnie z normalnie 200ml kosztuje ok.25e a wczoraj były po 17e, to wychodzi ok 74zl. A po ile one normalnie są w Polsce? Ja nawet twarz sobie wczoraj delikatnie nasmarowałam i rano miałam taką mięciutką skórkę :-)
200 ml można i za 81 zł kupić.

Ewa w superpharm 60 ml kosztuje 38 zł. A często jest w promocji.

Jeszcze żeby w moim extra mieście był superpharm :p dobrze ze mąż często w wawie:) aktualnie jest ta promocja ? To by mi kupił :) ostatnio w promo były płyny elmexa za 9 zł do płukania jamy ustnej :) kupił mi 5 :D

Ja miałam kiepską noc dzisiaj. Może dlatego, że inne miejsce. Dawno u rodziców nie spałam, a to jednak mój stary pokój (no ale z niego nic nie zostało). Budziłam się co dwie godzinki na siusiu :( a przed 9 mama mnie obudziła czy jem z nią śniadanie. Potem na zakupy poszłyśmy.
Maui, uwierzysz że pani w aptece nie chciała mi sprzedać tego syropu? Więc wzięłam znów *spam*. Ale dzisiaj dobrze się na szczęście czuje. Za to mój mąż ledwo żyje :( Biedulek.

Ja mam BioOli i nie wiem czy ja za mało go dawkuje czy co, ale nawet połowy butelki nie zużyłam od świąt Bożego Narodzenia... A smaruje się dwa razy dziennie: brzuch i piersi.

reklama
Planowałam kupić BioOil ale zastanawiałam się czy jest naprawdę dobry. Teraz już zdecydowałam i wybiorę się po niego do drogerii :)

Do góry