reklama

Majowe Mamy 2016

Ja też dzisiaj nie wyspana, nie mogłam się ułożyć całą noc.

Tirli ja moją czuję tylko po prawej stronie, po lewej nigdy mnie nie kopie, ewentualnie w okolicy pępka.

reklama
Witam się i ja. Wstałam nie dawno. JA znowu nie mogłam usnąć do pierwszej w nocy. Potem dwa razy na siusiu standard i niestety sny mnie dziwne męczyły.

Mimo niedzieli dziś mam dużo pracy, sprzątanie po malowaniu. Jutro przyjeżdżają meble dla Kuby do pokoju wiec my roboty mamy cały czas.

Hej I ja się witam :) juz z UK. To co dobre szybko się kończy niestety... powiem Wam, ze mimo wszystko najlepiej śpi się w domu. Czuje się wyspana, słoneczko za oknem aż chce się gdzieś wyjść. W Pl pogoda angielska, wiec za wiele nie skorzystałam ze spacerów...
U mnie jakieś 11 kg na plusie, ale najważniejsze, że z malutkim wszystko dobrze. Daje znać o sobie dosyć mocno. Szczególnie upodobał sobie moje żebra z prawej strony :D
Myślę, że teraz będę częściej się udzielać, mimo że mam zamiar zabrać się za pranie i prasowanie ciuszków :) milej i spokojnej niedzieli ;)

Hey Wam.

A ja dziś do mamy zostałam przetransportowana I tak posiedzę pewnie parę dni . Jutro ma położna przyjść tutaj (z racji ze na razie tu będziemy z Oskarkiem)
Ja ogólnie wstałam niewyspana , mały wczoraj tak się rozpychal ,ze mój M ciągle aparatem robił foty bo niedowierzal . Kregoslup mnie boli jak cholera , M mnie masuje ale to koi na chwile i zaraz wraca . Jestem jakaś dzisiaj ospała i chyba zaraz utne sobie drzemkę.

Miłego dnia :)

Witam niedzielnie. Ja też nie wyspana bo spalam na kanapie. Mąż po wieczorze z kolegami tak głośno chrapał że nie dało się z nim spać. Mam nadzieję że uda mi się dziś wyruszyć na poszukiwanie fotela a później miasteczko zmysłów z córką. Młody rozrywa mi brzuch normalnie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry