reklama

Majowe Mamy 2016

Z tymi tygodniami to ja zawsze dokładnie podaje np. 30+1. I tak podawałam zawsze, jak w szpitalu pod ktg mnie podłączali, trzeba dokładnie co dnia podać.

Kuba znów się jakoś przekręcił, teraz czuję kopniaki w mostek. Ehh synek synek.
My pospaliśmy, ja 2h. Zrobiłam tę kolację, trochę mi się ostre zrobiło i przepala gardło, pewnie zgaga przyjdzie do mnie...

reklama
Bo to niby jest tak jak z miesiącami, nie liczysz skończonych tylko rozpoczęty. Ale tygodnie każdy inaczej.

Z tą zgagą to i u mnie się zaczyna, tylko że mi zgaga zawsze kojarzyła się z kwasem w gardle a teraz czuję taki ogień w przełyku :-/

Z mezem juz lepiej zrobil dzis obiad i nawet pomyl :D potem pojechalismy na kawe do mojej siostry a teraz ja leze juz w lozku a moj M siedzi z moja druga siostra i szwagrem i pija se piwko :D ja juz dzis sil nie mam na siedzenie jestem zmenczona :D jutro robie kurczaka na obiad i to ja bede gotowac nie maz xd on niech juz siedzi :D i odpocznie przed poniedzialkiem xd najlepsze jest to ze siedzimy u siiostry a tesciowa dzwoni i mowi do meza czy przyjedzie do krzysia czyli do brata mu pomoc bo wieszaja meble.....ten jej mowi ze nie bo jest u mojej siostry a ta to jakk wrucisz...to powiedzial ze dzis napewno nie. Leze juz i ide zaraz spac :)

O, brawo. Jaki postęp zrobił :D

Mi się tak nic nie chce, oglądam sobie płytkę z książki Zawistowskiego, bo kupiliśmy dzisiaj książkę, bo był na tych warsztatach.

A tak w ogóle jutro u mnie w mieście są targi z Martyna Kupczyk projektantka z nasz nowy dom :) i chyba się wybiorę a żeby spojrzała na mój projekt nowego mieszkania jak chce urządzić i powiedziała co myśli :D a co - może uda mi się do niej dobić ;)

Plucik, super :) może do męża coś dotarło i przemyślal sprawę :)

Ja chciałam obejrzeć jakiś film w necie, ale już trzeci mnie nie zainteresował. Może któraś poleci coś ciekawego? :) Mąż w pracy, wiec musze się czymś zająć :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry