Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
FajneOkolica też bardzo fajna, główny minus jest taki, że tam są kiepskie drogi, takie w ogóle nie utwardzone i pewnie też nie odśnieżane zimą, więc może być lekka masakra jak śnieg spadnie. Plus nie wszystkie te domki są już podłączone do kanalizacji, więc w wielu przypadkach w grę wchodzi szambo. Ale reszta jest spoko
![]()
niedziela jest tragiczna w IKEI, nigdy więcej, ledwo żyję, do końca dnia będę tylko leżeć brzuchem do góry![]()
Zapraszam na osiedle NATURA , mamy kanalizę, wszystkie drogi utwardzone, dobrą komunikację z Poznaniem i lasy oraz tereny rekreacyjne pod bokiem
Ja niedawno wróciłam z IKEI, 3 godziny chodzenia i 200 zł poszło na kocyki i inne drobiazgi, na szczęście to już powoli finiszniedziela jest tragiczna w IKEI, nigdy więcej, ledwo żyję, do końca dnia będę tylko leżeć brzuchem do góry
![]()
Zajrzałam na stronę internetową. W sumie wygląda fajnie, ale większość szeregowców ma tam poniżej 100 m, a my chcielibyśmy od 100 m w górę. Takie są chyba dwa, ale przy każdym pisze, że nie ma ogrodu, i niestety nie ma też cen na stronie:/
OkEdziorka, w Polsce też mamy play doh![]()
Jest play doh jako marka. Najbardziej popularna. A po polsku nazywa się to ciastolina. Są też innych firm.Okmyślałam, że może pod inną nazwą
![]()