reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majowe Mamy 2016

13x13 mój syn też tak się prostuje, że nogi mi w żebra wpycha. Nie jest to przyjemne. Ja dokładnie pod skórą czuje jego stopy. A tak potrafi kopać, że jak leżę to kołdra podskakuje.

Pogoda piękna a syn przeziebiony i się popłakał ze na dwór nie może iść.

reklama
Fajne:) Okolica też bardzo fajna, główny minus jest taki, że tam są kiepskie drogi, takie w ogóle nie utwardzone i pewnie też nie odśnieżane zimą, więc może być lekka masakra jak śnieg spadnie. Plus nie wszystkie te domki są już podłączone do kanalizacji, więc w wielu przypadkach w grę wchodzi szambo. Ale reszta jest spoko:)

Zapraszam na osiedle NATURA , mamy kanalizę, wszystkie drogi utwardzone, dobrą komunikację z Poznaniem i lasy oraz tereny rekreacyjne pod bokiem :D

Ja niedawno wróciłam z IKEI, 3 godziny chodzenia i 200 zł poszło na kocyki i inne drobiazgi, na szczęście to już powoli finisz :) niedziela jest tragiczna w IKEI, nigdy więcej, ledwo żyję, do końca dnia będę tylko leżeć brzuchem do góry ;)

Mój mąż chciał dzisiaj jechać do Ikei, a ja do niego mówię: pogrzało Cię, dzisiaj jest niedziela.
Byliśmy na Piątkowie w Jysku, kupiłam kosz na pranie i w Tesco kosz na pieluszki, taki mały póki co, zwykły.

Ja sobie leżę:) i oglądam 9 miesięcy:D a córka się bawi biega po całym domu :) jutro idzie do przedszkola ale mówi ze nie idzie :p

Ale mi smaka narobilyscie na naleśniki :) ale dla równowagi zaraz zamawiamy pizze, chodzi za mną od kilku tygodni. Wiem, że później będzie mega zgaga, ale co tam ;)

Edziorka, w Polsce też mamy play doh :)

Plucik, oby Twoja dłużej pochodziła jak moja. Bo teraz znowu będzie tydzień w domu :/

Zapraszam na osiedle NATURA , mamy kanalizę, wszystkie drogi utwardzone, dobrą komunikację z Poznaniem i lasy oraz tereny rekreacyjne pod bokiem :D

Ja niedawno wróciłam z IKEI, 3 godziny chodzenia i 200 zł poszło na kocyki i inne drobiazgi, na szczęście to już powoli finisz :) niedziela jest tragiczna w IKEI, nigdy więcej, ledwo żyję, do końca dnia będę tylko leżeć brzuchem do góry ;)

Zajrzałam na stronę internetową. W sumie wygląda fajnie, ale większość szeregowców ma tam poniżej 100 m, a my chcielibyśmy od 100 m w górę. Takie są chyba dwa, ale przy każdym pisze, że nie ma ogrodu, i niestety nie ma też cen na stronie:/

Zajrzałam na stronę internetową. W sumie wygląda fajnie, ale większość szeregowców ma tam poniżej 100 m, a my chcielibyśmy od 100 m w górę. Takie są chyba dwa, ale przy każdym pisze, że nie ma ogrodu, i niestety nie ma też cen na stronie:/

Aaaa, takich jest niewiele i koszt spory bo za 120m2 z działką niecałe 600m2 to bodajże 560 tysiaków :/

reklama
Do góry