Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Od kiedy chcesz pojasc na L4?Ja jal tylko zobacze serduszko i lekarz powie ze dobrze rokuje tez ide.Oo to mamy podobne cykle bo moje trwają od 35-40a ten wedlug owulacji miał trwać 37. Ja Idę do ginekologa prywatnie i on nie będzie prowadzić mojej ciąży bo od 1 października będę nalezec do medicaver a teraz Idę sprawdzić czy wszystko dobrze bo planuje ucieczkę z pracy na l4. Myślisz, że będzie już h nas serduszko
?
Pozazdrosic L4...Ja odliczam aby byc juz w domu..Jeszcze ten upal-fajna pogoda ale nie da mnie-wnerwia mnie te slonce.Pol dnia i makijaz splywaChyba duzo z nas ma broblemy ze snem...w dzien chodze jak śnięta ryba a zasnąć mi trudno...Ja apetyt mam, przez przeziebienie byl mniejszy ale juz wraca, przed chwilą zjadłam obiad I znowu czuje głódJa cykle też mam dosyć długie, ten patrząc na owu powinien mieć 31 dni. Dlatego ciąża młodsza o te kilka dni. Ja do gina ide 15.09, wg @ będę w 6t5d, więc może coś będzie widać. A na L4 jestem już. I dzięki Bogu
![]()
No pewnie że wakacjePost do mam ktore maja dzieci ale te wieksze
Jesli nasze dzieci urodza sie w maju to na okres wakacji beda maluszkami max 3 msc.Jak bedziecie planowac wakacje starszym i te rodzinne?Bedziecie gdzies jechac wtedy wogole?Polskie morze?Samolotem?Ma ktos doswiadczenia takim maluchem +wakacje.Chodzi mi o to tez ze nie chce by starsza byla pokrzywdzona ze nigdzie nie jedzie bo rodzenstwo...A ona bardzo lubi z nami wyjazdy.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom