Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zamówiliśmy oczywiście przez allegro bo najbardziej się opłacało. Zwykła biała bo łóżeczko też białe. tak abym później mogła w razie w gdziekolwiek wstawić
Link do: DUŻA KOMODA SZAFKA 6 SZUFLAD 120CM BIAŁA KARO K120
Ale cały czas się cieszę, że mamy tą przyjemność rodzic w majuZimę już prawie przepękałyśmy, nie musiałyśmy znosić upałów a maluszki będą mogły cieszyć się wiosną
<3
Ja sprawdziłam - u mnie na połówkowym AFI było 15cm. Jeśli gin nic nie mówiła, to chyba nie powinnaś się przejmować, ale dla spokoju ducha dopytaj na wizycie.Milka super ta komoda chyba sobie zamowie i jaka cena ☺ musze mezowi dzis pokazac i trzeba bedzie zamowic.
U mnie wlasnie te AFI jakies male bo tylko 5,58cm jakos bardzo malo ale nic gin nie mowila ze mam malowodzie czy cos musze spytac na kolejnej wizycie. A jak u reszty ktos moze ma tez wpisane to?
Ja także!Taki zwykły przewijak na łóżeczko posiadam![]()
No właśnie u nas jest problem, bo półka musiałaby wisieć nad łóżeczkiem, a jakoś komfortowo się z tym nie czujemy@Olo32 - jakaś półka na ścianę???
My zdjęliśmy z kuchni taką i będzie nad komodą, a po prawej stronie będzie łóżeczko![]()
No właśnie u nas nie ma miejsca obok łóżeczka. Jakby było, to byśmy wieszali bez obawHm, dlatego mamy nad komodą... A organizator na łóżeczko? zawieszane takie kieszonki??
Mam dwa zwykłe białe z IKEA Link do: HÄREN Ręcznik kąpielowy - IKEA, dwa różowe mniejsze Link do: HÄREN Ręcznik do rąk - IKEA, dokupię jeszcze jakiś z kapturkiem i wsioooA powiedzcie dziewczyny jak robicie z ręcznikami dla maluchów? Jakie są najlepsze, ile ich kupić? Jakoś mnie straszna wkręta wzięła w kompletowanie wyprawki![]()