reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Powiem Wam, czy się nie zapomina, jak Młodą do piersi przystawię. [emoji6]
Tymczasem ciągle mam w pamięci, że za pierwszym razem było z górki.

A co do ubezbieczenia, to tę kartę mam, jednak różnie to w praktyce bywa. Myślałam o takim dodatkowym od ubezpieczyciela właśnie tylko na te kilka dni.
Niby wszystko jest w porządku. Młodej dobrze w brzuchu. ;)
Ale diabli wiedzą.. emocje, cuda wianki. ;P

Ogólnie mam demoniczny plan udać się dzień przed wyjazdem na IP z domniemanym bólem czegoś, co by mnie tam obejrzeli, bo gin mam dopiero po powrocie. [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Kurka rurka - w nocy budzę się około 3, nie śpię 2 h, a teraz z obawy przed przebiegiem kolejnej nocy nie mogę zasnąć, a sporo dziś fajnych rzeczy zrobiłam i powinnam być po ludzku zmęczona... Psycha siada czy jak... Może jak walizkę spakuję to przejdzie??
Ratunku! Jestem na finiszu ciąży!!!:rofl2::rofl2::rofl2:

@Martussa82 - spokojnie, tylko spokój może nas uratować :) pakuj walizkę i ćwicz oddychanie i może się uda zasnąć. Ja też jakoś śpiąca nie jestem.

@waraai - ja bym wzięła ubezpieczenie. To jednak kawał drogi i obcy kraj. Będziesz spokojniejsza jak się dobrze zabezpieczysz i już samo to może sprawić, że będziesz się czuła lepiej.
Na IP też dobrze się wybrać, niech KTG zrobią i obejrzą czy wszystko ok. Tylko nie zakoloryzuj za bardzo, żeby Cię nie chcieli zatrzymać :)
Ja to podziwiam Twoją odwagę, że w taką podróż się wybierasz w tym czasie... uch.. nie zazdroszczę Twoim plecom.

Do cc może się nie przyda, ale na zasypianie może pomoże. Ja idę się ułożyć, poczytać i może usnę. Chociaż spałam dziś w dzień do 19tej, więc pewnie nieprędko zasnę.

Dobranoc!

Kurka rurka - w nocy budzę się około 3, nie śpię 2 h, a teraz z obawy przed przebiegiem kolejnej nocy nie mogę zasnąć, a sporo dziś fajnych rzeczy zrobiłam i powinnam być po ludzku zmęczona... Psycha siada czy jak... Może jak walizkę spakuję to przejdzie??
Ratunku! Jestem na finiszu ciąży!!!:rofl2::rofl2::rofl2:
Ja to jestem mega spiochem i wskakiwanie do łóżka bylo dla mnie zawsze super przyjemnoscia, a teraz wiedzac co mnie czeka nawet nie chce mi sie klasc. Siedze, pije czerwone wino bezalkoholowe, ktore zostalo z odwiedzin przyjaciolki i ogladam tv..

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

@Olo32 jakieś kody może były/jeszcze są do H&M?

Chcę sobie legginsy kupić w końcu, a na ostatnich kilka tygodni, jak mogę taniej, to z przyjemnością. [emoji12]

@Olo32 jakieś kody może były/jeszcze są do H&M?

Chcę sobie legginsy kupić w końcu, a na ostatnich kilka tygodni, jak mogę taniej, to z przyjemnością. [emoji12]

H&M w ogole nie bylo :( zaloz sobie konto w h&m club i zainstaluj apke na telefon - duzo znizek jest.

Plus te znizki z TS konczyly sie w wiekszosci z koncem weekendu.

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mi przyszlo na meila że jak sie kupi za 100 zł w H&m to otrzyma sie 20% zniżki. I to obowiazuje do polowy kwietnia. Obowiązuje tylko w sklepie stacjonarnym. I tylko na kolekcje dziecięcą.

Ostatnia edycja:
Do góry