Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Chyba nie chcesz zarzucić, że mam niski próg bólu?!To mamy zupełnie odmienne progi bólowe, Klaudia
Ani skurcze ani obkurczanie nie definiowałam jako bolesne![]()
Dziewczyny ja w szpitalu na obserwacji. Odszedl mi czop zabarwiony krwią i miałam skurcze co 2,5min trwające 30 sekund. No i mały od czasu skurczów ruszył się może ze 2 razy więc mało. Zbadali mnie to rozwarcie na 1.5cm,ktg takie sobie bo mały się prawie nie ruszal,z usg wyszło,ze waży 3200 no i zostawili mnie na obserwacji czy skurcze się rozwina i jak mały się będzie zachowywał. Pielęgniarki takie miłe jakby za karę tu siedziały,lekarka młoda i taka rozgadana,ze w sumie nic nie wiem. Pozostaje czekać i mieć nadzieję na rozwinięcie akcji albo jutrzejszy wypis do domu.
@myszkax33 to chyba rodzimy!!!!!!!
Ochraniacz na materac do łóżeczka - dopiero w czasie odpieluchowaniaWcześniej nie był nam potrzebny
My zmierzylismy ostatnio wilgotność w domu i wyszła na poziomie 35% - 40%... Za niska, stą poranne katary Hani czy języki nasze przyklejone do podniebienia... Macie jakieś sprawdzone nawilżacze powietrza??
Taak, minęła czwarta, dzień dobry, ja już po śniadaniu, Mała pierwszy raz od dawna miała świrowanie nocne...
Nie rodzę.
Dotrwałyśmy do maja, Kochane!!! Teraz się zacznie![]()
....