Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Niestety przy mojej trombofilii nie mogę odstawić leków przeciwzakrzepowych.Gabiś - ja w poprzedniej ciąży brałam cordafen i jak odstawiłam to za 3 dni urodziłam. Ja bym tak po 38 tygodniu po prostu odstawiła - jeśli to nie zagraża Twojemu zdrowiu.
milkaklaudia - ja ten brzuch mam taki dłuuuugi od góry do dołu jak przyczepiany do lalek ;-) i tak jest chyba najmniejszy z moich 3 i faktycznie tym razem ręce, nogi i buzia w miarę szczupło. Sama to raczej nie jedź - o ile zamierzasz czekać na regularne skurcze.... nie wyobrażam sobie prowadzić na skurczu porodowym.....
Boże, domyć się po tych plastrach[emoji53]@Karlik no piękny masz ten brzusio.
Foć, foć, bo za chwilę zniknie.
Nikt z moich znajomych w tym mieście nie posiada samochodu. Poważnie. To nieopłacalne. Wszyscy teleportują się komunikacją miejską, bo i miasto dobrze skomunikowane.
W temacie pogotowia - położna, owszem, mówiła, że można, ale wiozą tam, gdzie akurat rodzić nie chcę ;P, choć zawsze mogą olać temat.
Taksówką niby kobiety jeżdżą, jednak szczerze dokłada mi to stresu.
Natomiast u mnie obwód to 92cm. W tydzień napompowało mnie o 2cm!!! Zresztą widzę, że pępek zapomniał już, iż stacjonuje w środku, a nie na zewnątrz.
Jak już wbijamy półnagie zdjęcia, to zobaczcie co ze mnie zrobili. 12 elektrod. Ale w poniedziałek już kardiolog i czekam na decyzję o SN.
![]()
@Martussa, jak przygotowania do porodowej wycieczki?![]()