Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A już można do jakiegoś masażysty iść?DaWo- mnie też bolała strasznie głowa, przyszedł fizjo i mnie "naprawił". Ale złapał się za głowę jak zobaczył mój stan! Już podczas ciąży mała poprzestawiała mi wszystkie wnętrzności, teraz karmiąc, śpiąc krzywo, nosząc małą tylko pogorszyłam sprawę. Na szczęście zabieg dał radę, polecam!
Podasz proszę namiary?DaWo- mnie też bolała strasznie głowa, przyszedł fizjo i mnie "naprawił". Ale złapał się za głowę jak zobaczył mój stan! Już podczas ciąży mała poprzestawiała mi wszystkie wnętrzności, teraz karmiąc, śpiąc krzywo, nosząc małą tylko pogorszyłam sprawę. Na szczęście zabieg dał radę, polecam!
A są jakieś przeciwwskazania do masażu po porodzie?Umówiłam się jutro na masaż, mam nadzieję że mi to nie zaszko
Superowo!! Ja jakichs tam swoich chlopakow mam, ale chetnie poznam nowego fizjoMój fizjoterapeuta nie robi klasycznego masażu. Olo, jutro na priv Ci wyślę namiar. Gość jest naprawdę dobry- mojego męża sportowca naprawia regularnie od kilku lat.
Jak pytałam babki to powiedziała że mogę dzisiaj przyjechać, mówiłam że 25 mają rodziłam. to tylko pytała czy poród był sn czy CC.A są jakieś przeciwwskazania do masażu po porodzie?