reklama

Majowe mamy 2017

Rany, ale jestem dziś zgonem.
Jak bym była na mocnym kacu po ostrej imprezie.

Podstawowym marzeniem jest sen.
Odpływam nawet na stojąco.
A plecy to już w ogóle nie są chyba moje, bo nie porzypominam sobie żadnych treningów, a napierniczają, jak po grubym seansie na siłowni.

Wygladam przy tym, jak mop..

I przeczytam Was dopiero, jak mnie trzepnie energią, bo tymczasem siłą woli klepię te tutaj literki. :P

Aaaa!
W dodatku walnęłam ten wpis w zupełnie innym wątku. Chyba o cesarkach. [emoji23]
Po cholerę mi wątek o cesarkach..

reklama
MamaAWR- a może te wyniki wcale nie są złe?
Ja aplikacje używam tylko do karmien i kup. Bardzo mi się sprawdza. Ze spaniem to już za dużo ;)

Gdyby nasze noce wyglądały zawsze tak jak dzisiejsza to byłabym szczęśliwa- w 12 godzin tylko 4 karmienia!! Cudownie :)
Może mega- gigantyczna kupa po kąpieli to spowodowała- musieliśmy kapać po niej jeszcze dwa razy bo brudna była nawet szyja o ramiona!

U nas w dzień ze dwie aktywności po 1,5 godziny na pewno reszta to spanie i karmienie ;)
Nawet dżemy truskawkowe wczoraj zrobiłam -z pomocą TM ale miałam czas!
Za to postanowiłam ze ze starszymi jestem w stanie iść/jechać do parku co drugi dzień- inaczej dom to pobojowisko! Wychodzę ok 12 tej wracam po 17tej - a dom w tym czasie chyba sam obrasta. No i wtedy uskuteczniam pełnowymiarowy obiad na mieście.

Lalamido- moje dzieci starsze nie miały nigdy pobieranej krwi-6 i 8 lat :) wszystko gra. U mnie z piersi tez się dusi bo tak leci, szczególnie jak są b. Pełne.
Waraai- chyba masz moja energię sprzed dwóch dni. Ja dziś wyspana.

Majmaj- u nas tego kataru chyba nie ma. Nie słyszę go, jeden dzień coś odciągnęła ale kropelki. Za to raz dziennie słyszę pokaslywanie. Ale dopóki je i w kupię śluzu nie widzę to nie myśle o tym.
Mojemu się nie odbija, a czasem na leżąco. Ale jak zaśnie przy piersi i go podnoszę do odbicia to jak nie odbije w 5 minut to odkładam. A Ty będziesz w ogóle szczepić ? W szpitalu nie braliście gruźlicy?

Wczoraj mój syn przegapił karmienie ( w stosunku do oczekiwań mojego biustu) wiec ściągnęłam pokarm i rozkwasilam sobie brodawkę na nowo! Laktator to zło!! Krew spływała zamiast mleka i musiałam to wylać!

Miłego świętowania [emoji1]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

MamaAWR- a może te wyniki wcale nie są złe?
Myślisz, że panikuję? No może trochę. Nie zaprzeczę. Ale te białe krwinki są już poniżej 5 (norma od 9 lub 5 w zależności od lekarza). Nie chcę nawet na głos mówić jakie mogą być tego najgorsze przyczyny.. tym bardziej że w rodzinie miałam taki przypadek. No liczę na to że to tylko jakaś infekcja i w końcu ją zwalczymy. Albo że to tylko moje urojenia... panikara jestem, wiem :(

U nas też dzień zapowiada sięsuper słonecznie. Więc udanych spacerów dziewczyny i odpoczynku na świeżym powietrzu.
@waraai - daj już sobie spokój z tym ogarnianiem domu dzisiaj i wyśpij się jak mała zaśnie w dzień!

MamaAWR- nie nie nie sadze ze panikujesz tylko może te normy przy dzieciach są inne! Najważniejsze to trafić na mądrego lekarza, takiego któremu Ty będziesz ufać!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja mysle, ze panika przy takich malych szkrabach to calkiem naturalna sprawa.

Ja sluchajcie jestem w szoku. Karmie sobie mloda rano i dzwoni telefon - lekarka z naszej przychodni, u ktorej bylam wczoraj. Mowi ze konsultowala sie z hematologiem i poprosila, zebysmy jaszcze crp Marysi zbadali. A plytki jesli sa ponizej 1000 (wczoraj 770) to nalezy kontrolowac. Powyzej tej wartosci jyz leczyc. I mowi, zeby do niej dzwonic na komorke jak beda wyniki. Nawet o 22. Taki lekarz z nfz! W szoku ciezkim jestem.

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry