Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Badanie bylo w czwartek. No i niestety szybka powtorka no :/ ale trzeba te plytki skontrolować. O to super, ze na Ursynowie tez przyjmuje. Daj znac, czy udalo sie umowic.A te wyniki co teraz odebrałaś to są z zeszłego piątku, tak? Czyli powtórzenie po tygodniu?
Znalazłam tę pania dr też na Ursynowie na NFZ. Będę jutro dzwoniła i może uda mi się młodego do niej umówić.
Możemy połowę oddać w dobre ręce! Mam nadzieje, ze w Medicoverze paniom pójdzie sprawniej, bo tu w przychodni ja pielegniarka wymeczyla tak, ze az mi sie plakac chcialo ;(Szkoda, że Mała znów musi być kłuta, no alejak trzeba to trzeba. My mamy ten sam problem
Mogły by się te nasze dzieciaki podzielić tymi płytkami na pół i byłoby ok.
Jak tam w łazienkach, dużo luda?
My dzisiaj tylko po Ursynowie śmigaliśmy i wyglądało jakby Warszawa wymarła. Wszyscy wyjechali na długi weekend.
Dużo tego mleczka i często?Tak Gabiś, my już od ponad tygodnia walczymyU nas wszyscy po kolei zaliczyli (oprócz mnie). Wiktoria równo z bratem zaczęła, brat dziś zakończył, ona jeszcze trochę ma, ale jest lepiej. Kaszlu na szczęście u nas brak. Polecam Twoje mleko do noska, ja to zaniedbałam, co kilka dni zapuszczalam, ale dziś zapuszczam dzielnie i widzę poprawę.