Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No dobrze, że mówisz bo już się zastanawiałam co ja nie tak zrobiłam. U mnie też szybko zniknęły, pycha są i bardzo szybko poszło z przygotowaniem więc pewnie będą częściej gościć w moim piekarnikuMamaAWR- te babeczki nie wyrastają. Wydaje mi się ze są za ciężkie i miesza się suche i mokre razem- temu. Ale u mnie znikają szybko wiec nie ma to znacEnia a przynajmniej są zdrowe
U Ciebie ciągle coś Karliku.. same nieszczęścia się ostatnio trafiają. Całe szczęście że Karola w kołysce nie było i że nikomu nic się nie stało. Samochodu i okna szkoda.. same stratyUwaga! Mój sąsiad kosi dziś swoje zbocza i..... huk nie z tej ziemi. Byłam przerażona i liczylam dzieci w zasięgu wzroku.
Okazało się ze kamień mu wszedł pod kosiarkę i walnął w .... nasze okno tarasowe! To pod którym mam kołyskę!! Całe szczęście nikogo nie było w pobliżu. Sąsiad załamany, my bez okna ale szczęśliwi ze cali a teraz mąż dzwoni ze auto tez oberwało.... takie hmmm w miarę nowe auto.... i sąsiad o tym nawet nie wie....