Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Działa u Ciebie ta opaska ? Ja kupiłam ostatnio dwie dla starszego bo plac zabaw mamy przy wodzie. Postanowiłam że zanim dam Olkowi i zawierzę że działa to sprawdziłam z mężu... i masakra. On zaczął kichać jak przy najgorszej alergii, a komary to odlatywaly tylko wtedy kiedy rękoma machalismy jak opętani ...Cześć @asia333podlasie ! Witaj po przerwie
Super zdjęcia! Przystojniak z Gabrysia. Zakładam, że to na chrzest taki wystrojony był? No i waży już ładnie. On zaraz będzie miał 2 miesiące! jak ten czas leci
@Olo32 - dzięki za link! to jest bardzo blisko mnie więc nawet w ramach spaceru moglibyśmy z Młodym podejść na jakąś konsultację
@DaWo - wydaje mi się, że na okres jeszcze za wcześnie. Tak, jak asia pisze, to może być jeszcze czyszczenie.
1.
Ja używam na codzień krem Nivea Baby na każdą pogodę, a jak jest mocno palące słońce to krem z filtrem, o taki:
Link do: BEZPIECZNY KREM OCHRONNY do twarzy dla dzieci od chwili narodzin, *100% filtrów mineralnych* - Pharmaceris.pl
Ale on się trudno rozsmarowuje, a jeszcze gorzej zmywa.
2.
Jak dotąd tylko moskitierę na wózek zakładałam. W mieszkaniu na szczęście nie mam tego problemu - na 5 piętro nie wlatują. Natomiast dzisiaj w Rossmanie kupiłam opaskę przeciw komarom Nobzee. Zamierzam toto przyczepić do wózka i zobaczymy, czy zadziała.
Młody ładnie śpi po spacerze.. to ja chyba też się zdrzemnę. Zaczyna się robić gorąco.. uff...
Ja jak patrzę na laktator to mam wrażenie że nic nie przybywa ale wczoraj miałam koleżanki i nie kontrolowałam ilości mleka i w 45minut miałam 230 gdzie normalnie 180w dobra godzine.A mnie to odciąganie psuje ta lewa pierśpo pierwsze samo odciąganie to koszmar- trwa ze 40 minut i ściągnę 60ml to nie na mój temperament.
Ciekawe czy elektrycznym byłoby lepiej?
Po drugie mam nawały których i tak się nie da ściągać łatwo...
No ale może już niedługo bo jest naprawdę lepsza ta brodawka jak nikt jej od 48h nie miał w buzi
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Tak, swoim [emoji4]. Rozmawiałam dziś o tym z położna i sama stwierdziła że tak będzie lepiej. Najwazniejsze żeby dziecko rosło [emoji12]. A i jeszcze ważna sprawa ! Powiedziała mi że mimo że dzieci są karmione piersią lub mlekiem piersiowym to i tak przy takich temperaturach lepiej dopajać dzieci wodą lub koperkiem (tylko zwykłym) bo dzieci się bardzo odwadniają. Ostatnio dwójka piersiowych z naszej przychodni trafiła do szpitala bo były odwodnione.Lalamido, świetni Ci Twoi panowie! A z butli karmisz swoim mlekiem, tak?