Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Popieram. W wózku momentalnie sie robi goraco. Tam prawie nie ma ruchu powietrza. Ja kiedyś prawie usmażyłam dziecko i bez takiej pieluchy. Po prostu spacerowalismy w słońcu. Niby w środku cień od gobdoli ale temperatura urosła.A w szpitalu ostrzegali szyby absolutnie nie przykrywać wózka/ fotelika Pielucha tetrowa (tak żeby nie świeciło słońce). Dzieci się w ten sposób zaparzają , dusza i męczą z braku
Nie wiem skąd, ale mogę Ci przesłać trochęskąd wy macie upał w Warszawie? Ja mam zaledwie kilka km do Wawy, a u mnie niewiele ponad 20 st dzisiaj...
Jeszcze nie wiem. Jutro albo w weekend sprawdze jak pojedziemy do lasu kabackiego na spacer. Tam pełno tego cholerstwa lata niestety, dlatego spaceruje bardziej zadrzewionymi alejkami na osiedlacz niż po lesie który mam pod nosem. Zdam relację z testówDziała u Ciebie ta opaska ?
Ten link ode mnie to bardziej w temacie nienajadania sie dziecka.Hafija ma oczywiście rację ale z drugiej strony mówimy też o ekstramalnych warunkach jakimi są takie upały. Wszystkim chce się pić, nam dorosłym też. Ale z piersi "picie" leci tylko przez jakieś 5-7 min i potem już pokarm konkretny. Jeśli dziecko jest przy piersi "non-stop" to już niestety się nie napije ale bedzie jadło kaloryczne mleko.
To tylko moja wydumana teoria.
A wogole, ja stwierdzam u siebie jakieś objawy udaru.. nie mogę spać, mam zawroty głowy i jest mi niedobrze.. choć równie dobrze może to być przemęczenie. W sypialni mam w tej chwili 24 stopnie i lepiej już nie będzie![]()