Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja bym bardzo chciała, żeby on po 3h zasypiał. Ale on po 16 potrafi nie spać do 22. Karmię, tulę i gucio. Jak go weźmie dyskomfort brzuszkowy to dopiero po kąpieli się uspokaja.MamaAWR-3 godziny aktywności u takiego szkraba to baaaardzo długo. U Karola wtedy jest takie przemęczenie ze nie może zasnąć. Mam notatki po dziewczynach i kazda miała tak jak on max. 1,5h aktywności i sen.
Jedzenie chyba 10-15 to krótko ale tak fajnie, wygodnie. Czasem dzieci jedzą 40-60minut. A odbija zawsze? Na mojego to musiałabym czekać z 30 minut czasem. A w nocy Ci pięknie śpi. Zazdroszczę. Marys to samo.
A w nocy jeszcze zamieniasz pieluchę jak nie ma kupy? Bo u nas na noc jedna, rano chce wyjść przez ubranie.
Co racja to racja. Też już się nauczyłam. Chłop to jest prosta konstrukcja. Jak mu powiesz: wyłącz pralkę to wyłączy, ale prania już nie wywiesimamaAWR- ja juz się nauczyłam że każdemu- nie tylko mężowi trzeba wytłumaczyć dokładnie bo potem ma się nieuzasadnione pretensje. Ską on biedny miał wiedzieć jaki Ci olej kupic - kupił najlepszy jaki uwazał za słuszny - jego oczami. Tak samo będzie z dziećmi. Jak powiesz ubierz się to za dużo - jak powiesz załóż spodnie i bluzkę to OK.
Dzieci np. ( przynajmniej moje) jak mówią, że chca kanapę z szynką to ona ma być z szynką a nie z masłem i szynką! :-))))))
Zasada nr 1 jak wiesz jak Ty wiesz to nie znaczy że ktoś wie albo się domyśli - Twoim sposobem myślenia.
A może jej za ciepło albo za zimno w nim? To dwa największe problemy u nas. Wtedy wkładam całą głowę do gondoli, żeby sama poczuć jak tam jest. Istny mikroklimat, zupełnie inaczej niż ja odczuwam na spacerze.iero mam luz
Dzisiaj wybraliśmy się na długi spacer i Wika w jedną stronę spała w chuście, później chwilę w wózku (5 minut?) i w powrotną drogę u taty na rączkach. Wyspała się cudnie, za to my wróciliśmy utyrani jak rzadkoNasz wózek parzy mam wrażenie...
65 mówisz? Ni ma takich, chyba że miękkie. Mnie dopiero w Bradonnie udało się dostać i czekałam ponad miesiąc na zamówienie - odebrałam jadąc do szpitalaOlo- rozmiaru na mnie biustonosza nigdzie nie mawezmę 70f choć mój freya i hotmilk są 65f ale chyba już rozciągnięte.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
To raczej nie kwestia tego co zjadłaś. Córka może tak reagować nanadmiar bodźców. Dominik też zawsze odreagowuje pozbawanie nowych ludzi.Dziewczyny a macie może jakaś dietę dla matki karmiącej? Ja ostatnio to na chlebie raz z szynką raz ze serem jadę i kawa zbożowa...
Wczoraj do 22bylismy na imieninach u teściowej i nie wiem czy mi się wydaje ale mała jest jakaś niespokojna i tłumaczę to sobie tymi atrakcjami wczorajszymi, każdy chce na rece, nowe miejsce- mieliście taką sytuację...
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Pierwsza zupa po cc w szpitalu to była brokułowaDawo- ja nie jem kalafiora, brokułów i fasolki szparagowej z rzeczy które jadą familia. Poza tym wszystko łącznie z truskawkami, czereśniami i brzoskwiniami. I smażone tyż jem
Mój pruka bardzo niezależnie co jem ale bóli brzucha nie widzę.
Z Bradonny mam firmy Alles 65D. Z H&M po prostu S. Więc trudno porównać. kupione w dwupaku. Dobrze się noszą i wygodne są, choć może nie wyględne.MamaAWR- są 65 stanikite "prawdziwe" firmy biustonoszowe robią i usztywniane i półusztywniane. nie te firmy co produkują tylko 75b
Normalnie nosze 70d teraz biorę 70f. Znalazłam Royce ( nie blossom ale coś jest).
A Tobie w bradonnie haka firmę dobrali? I jaki masz tego rozmiar? Pewnie inny niż z h&m co?
HahaMamaAWR- są 65 stanikite "prawdziwe" firmy biustonoszowe robią i usztywniane i półusztywniane. nie te firmy co produkują tylko 75b
![]()
Normalnie nosze 70d teraz biorę 70f. Znalazłam Royce ( nie blossom ale coś jest).
A Tobie w bradonnie haka firmę dobrali? I jaki masz tego rozmiar? Pewnie inny niż z h&m co?