Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej dziewczyny: ) ale sie rozpisalyscie.. musialam 10 stron nadrabiac hihi u mnie ok.. Od czasu do czasu brzusio pobolewa ale tak w granicach normy.. Dzis jechalam zobaczyc droge jaka bede jezdzic na studia i dzis bardziej mnie boli, bardziej jajnik, a tak od kilku dni juz praktycznie nie bolal.. Dzis zaczal sie 6 tydzien.. 27 wrzesien mam pierwsza wizyte i juz mam nadzieje ze bedzie serduszko i chce isc od razu na zwolnienie.. Tez cos zacsyna mnie brac.. Gardlo bolalo dzisiaj cały dzien, teraz o dziwo przestalo i zeby juz tak zostalo i mam chrype..
Aha jeszcze jedno pytanko dziewczyny.. Jak dodajecie te suwaczki u siebie w profilach? Tez bym sobie taki chciala dodac ktory bedzie odliczal tygodnie ciazy a nie wiem jak sie go dodaje: (
Tak czytam i czytam o waszych dolegliwosciach ciazowych.. Szczerze jak narazie nie mam zadnych.. Ani mdlosci, ani wymiotow, jedynie to wczesniej mialam zawroty glowy i bol glowy ale to samym początku te bole glowy byly a teraz zostaly jedynie zawroty glowy i to jest wszystko.. Nie mowie hop bo podobno nasilenie objawow nastepuje w 7-8 tyg a ja dopiero 6 wiec sie zobaczy.. Oby mdłości sie nie pojawily
Aaa z brzuchem mam podobnie.. Jestem w 6 tyg a wygladam jakbym byla w 4-5msc no bez jaj.. Wywalilo mnie totalnie.. Ciekawe czemu tak jest.. Taki napompowany go mam, rozciaga sie tam wszystko i w ogole takie babelki jakby mam w brzuchu ale przeciez w pierwszej ciazy tez sie rozciagalo a sie tak wcześnie nie wypychal hehe
Wprowadzamy dane , aby było widać który tydzień ciąży wybieramy opcję pierwszą gdzie wpisujemy dzień ostatniej miesiączki klikamy stwórz suwaczek
Pokazują nam się kody na internet, wybieramy pierwszy BBCod, kopijemy go
Wchodzimy w swój profil na forum BB ( na górze nasz NIK mój NomiMalone)
Po lewej stronie są zakałdki „O mnie”
Wyszukujemy „Sygnatury” wchodzimy w to.
Po środku jest pole edytowalne. Wklejamy skopiowany link do suwaczka ,
klikamy podgląd i sprawdzamy czy widać suwaczek.
Jak tak to zapisujemy
Dziś pospałam Mąż mnie obudził o 4:30 bluzgami i miotaniem się po mieszkaniu. Okazało się, że w przedszkolu jak odbierał córę zostawił na szafce portfel z dokumentami. A tam wszystko karty, prawko, kasa. A on na 5:30 do pracy. Tak się zdenerwowałam , że już usnąć nie mogłam . Siedzę i myślę , czy jak pójdę zaprowadzić Justę do przedszkola to portfel będzie czy ktoś zajumał.
A tak z innej beczki. Dziś skończyłam 7 tydzień więc czas na mierzenie i ważenie , okazało się , że można powiedzieć schudłam w brzuchu . pewnie przez ten brak apetytu no i urlop , bo troszkę sporo spacerowaliśmy to i kalorie spalone
Hejka
Ja dziś nie mogłam rano spać, tak głowa mnie bolała... Aż się boję powtórki z pierwszej ciąży, bo była masakra. No i nie sądziłam, że to tak wcześnie się zacznie i chyba pierwsze mdłości miałam, ale na szczęście rozgonione. Może powiązane z tą migreną były, ale aż w samochodzie zastanawiałam się czy mam jakąś torbę w razie czego
NomiMalone... niezła jazda z portfelem, daj znać czy był w szafce.
Anik90, zdrówka! A brzuch podobno w drugiej ciąży szybciej się pojawia. Mój na razie jako taki.
Mam duzo bialego i zoltego sluzu...przepraszam za szczegoly.Jak to bedzie jakas infekcja to chyba sie zamkne w izolatce:/ Nie ma zapachu ani nie swedzi i nie poecze ale jest sporo na wkladce.Czasami nawet mi sie wydaje ze mam "mokro"Potraktuje to clotrimazolem-podobno mozna wiec mam nadzieje ze przejdzie.Bo dziwne uczucie.