Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale kazał czekać i powtórzyć usg? wyobrażam sobie co teraz czyjesz i łatwo mi mówić...ale może jeszcze jest nadzieja....ehDziewczyny, jestem załamana... Na usg widać nadal tylko pęcherzyk, w tamtym tygodniu średnica 6,7 mm, dziś 12,6mm, brak zarodka. Zgodnie z ostatnią miesiączką ciąża 7tydz.1d., lekarz prowadzący powiedział, że jest to późniejsza o jakieś 4-5 dni ciąża.
Lekarz, który mnie dziś badał raczej nie daje nadziei... Pozostało mi czekać i wierzyć w cud...
.
Hej laski !!!! Witam nowe mamy!!! Gratulacje serduszek
Dadzi ach a myślałam, że równiutko razem będziemy biec na porodówkę super ciesze się ze wszystko w porządku
Ja u swojej ginki płacę 130 zł z USG za 3 USG które będzie dokładnie opisywać muszę zapłacić 100 zł dodatkowo bo tak to USG mam na każdej wizycie bo ona chce mieć dziecko pod kontrolą.
Ja biorę kwas foliowy i falvit mama.
Jak ja się mogłam dzisiaj wystraszyć aż się popłakałam. Jadłam śniadanie i wiedzie jakoś tak się rozłozyłam na kanapie i nie wiem czy zapiłam jakoś cośniej czy krzywo siedziałm zaczął mnie brzuch polec że nie mogłam się wyprostować. A po pierwszej ciąży rzeczywiście mi się chyba z jelitami porobiło że może się poskecały i czasami miałam brzuch jak balon albo twardy się robił i jak gazy udało sie wypuścić to lepiej i teraz chyba mi się tak zrobiło bo poleżałam podusiłam i "wyszło" co się przyblokowalo. Sorry że tak obcesowo opisuje ale po prostu masakra rano myślałam że już sie coś dzieje.
Ale kazał czekać i powtórzyć usg? wyobrażam sobie co teraz czyjesz i łatwo mi mówić...ale może jeszcze jest nadzieja....eh![]()
Hej super ze dolaczylas.. Widze ze idziemy tak samo.. Mnie tez wczoraj zaczal sie 6 tydzien. O ciazy juz wiem ponad tydzien a pierwsza wizyte mam za tydzien. To juz bedzie 7 tydzien, mam nadzieje ze juz cos bedzie widac. Ja tez nie mam zadnych objawow, oprocz piersi hehe.. Jedynie z rana lekkie zawroty glowy a tak nicfajnie uslyszec od kogos ze tez tak ma
tzn ze nie ma zadnych objawow a ja juz myslalam ze ze mna cos nie tak.. Ale zeby tak juz zostalo
bezobjawowo
tez sie boje tych ciaz pozamacicznych ale staram sie myslec pozytywnie i nie zadreczac sie.. twoja pierwsza ciaza? Moja druga
![]()