reklama

Majowe mamy 2017

reklama
ja na wypisie ze szpitala 6 tydzień milam info:poronienie zagrażające podejrzenie pustego jaja płodowego. Miałam czekać. Zrobić betę w odstępie 48 h i zobaczyć czy przyrasta 1wynik ok 39000, 2 wynik 55000. Po tygodniu byłam u giną i było. Juz serducho i zarodek , no i krwiak ale to inna historia. Modliłam. Się codziennie bo nic innego mi nie zostało. Trzymam mocno kciuki. Wiem co czujesz.

Dziękuję Ci za dobre słowo. Jesteście kochane dziewczyny :*!
Mówi się, żeby nie wchodzić na forum i nie czytać tych głupot, ale widzę, że tu jest mądra ekipa, dodaje wsparcia i służy radą (nie wyczytaną, a opartą na własnych doświadczeniach). Cieszę się, że tu z Wami jestem. Oby jak najdłużej :). Zastanawiam się tylko nad jednym - miałam już 3 usg, a to dopiero według OM 7 tydzień. Obstawiam, że mój lekarz będzie mnie chciał zbadać w piątek, żeby ocenić czy jest zagrożenie. Tylko czy takie częste robienie usg jest bezpieczne...

Dziękuję Ci za dobre słowo. Jesteście kochane dziewczyny :*!
Mówi się, żeby nie wchodzić na forum i nie czytać tych głupot, ale widzę, że tu jest mądra ekipa, dodaje wsparcia i służy radą (nie wyczytaną, a opartą na własnych doświadczeniach). Cieszę się, że tu z Wami jestem. Oby jak najdłużej :). Zastanawiam się tylko nad jednym - miałam już 3 usg, a to dopiero według OM 7 tydzień. Obstawiam, że mój lekarz będzie mnie chciał zbadać w piątek, żeby ocenić czy jest zagrożenie. Tylko czy takie częste robienie usg jest bezpieczne...
Kochana... Jezeli są takie zalecenia to lepiej robic USG. Czytałam na ten temat kilka artykułów i pytalam gina ( w sumie to ja juz miałam 4 a 30.09 będzie 5. :\ muszą kontrolować ze względu na krwiaka). Nie ma dowodów naukowych aby USG mogli szkodzić dziecku.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry