Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dlatego ja nie idę na pierwszą wizytę wcześniej niż po skończonym 7mym tygodniu. Niepotrzebny mi stres i zastanawianie. Wtedy powinno być wiadomo, czy coś jest i jak się ma. Tak samo poszłam w pierwszej ciąży i od razu było serduszko.

Ja nie bede robila papp-y bo dla mnie to tylko statystyka (nawet na moj wiek 36 lat)Duzo w moim otoczeniu kolezanek zrobilo i potem byl placz przez 2 tygodnie i jak pytalam czy by zrobila drugi raz to powiedzialy stanowczo nie.Dziewczyny, dostalam skierowanie na pappe od mojej gin (tak wczesnie bo ciezko z terminami).. I naprawde sie zastanawiam czy robic, czy nie? Jakie Wasze zdanie?
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez udaje ze kurzu nie widze i wcale nie mam z tego powodu wyrzutow sumieniaMagda, zdrówka dla córeczki i dla CIebie. Chłop przynosi nerwy z pracy i nie ma gdzie rozładować. Powiedz mu, żeby wonty zostawiał przed drzwiami, bo nie masz ochoty tego wysłuchiwać. Dziecko samo się nie zrobiło, chyba dołożył swoje 3 grosze![]()
Ja na bałagan mam sposób - mówie, że nie chce mi się sprzątać i kładę się do łóżka![]()