• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
no hej dziewczyny :) wow, nie sądziłam, że tyla nas tutaj :) bardzo miło :)
Ja testowałam kilka razy, pierwszy raz w czwartek i nic ale zerknęłam na test po godzinie i mega krecha. Następnego dnia powtórka i nic, zero więc już lekka załamka ale coś czułam że jeszcze jest za wcześnie i mimo, że nie odczytuje się wyniku po czasie dłuższym niż 10 minut ten test jakoś został mi w pamięci. Kolejny zrobiłam w dniu @, której oczywiście nie dostałam i mała jasna krecha się pojawiła- to było w sobotę no i dziś po pracy zrobiłam, kreska bardziej widoczna ale dalej blada, ale widać ją :) Do lekarza idę 7 września, dwie córki już mam :) jestem podekscytowana ale tez się boję, bo jest jeszcze bardzo wcześnie ( raz poroniłam w 6 tc) jednak staram się myśleć pozytywnie :) Za wszystkie testujące trzymam kciuki!

reklama
trzymamy :))

A jak się czujecie? jakieś pierwsze dolegliwości? mnie ciągnie brzuch, bolą piersi i swędzą mnie. Nie mam ochoty na słodycze co jest dziwne bo je lubię, jem na słono :) i mam straszną ochotę na sok pomarańczowy, pije go litrami ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry