Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I transfer w 72 godziny.. No comments.Problem w tym, że teraz gra nie toczy się o refundację, tylko o istnienie in vitro w ogóle.Refundację PiS zniósł rok temu, teraz w sejmie jest projekt limitujacy liczbę zarodków z 6 do 1! Co w praktyce oznacza, że nawet wydając tonę kasy, ludzie będą mieli znikome szanse na szczęśliwą implantacje. Przykro mi gdy o tym myślę.
Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
Pomyśl o dziecku i od razu Ci się odechce palić. Mi całe szczęście ochota sama przeszła, na samą myśl o fajce mi słabo....Wróciłam właśnie od lekarza termin na 26 maja <3 pomóżcie dalej ciągnie mnie do papierosów![]()
Przeraża mnie jak ktoś głośno mówi że jest przeciwny pomocy finansowej w takich sprawach jak in vitro. Ja jestem tą szczęściarą która ma dzieci bez żadnych problemów i komplikacji ale mam siostre której nie jest to dane właśnie dowiedziała się że nic poza in vitro nie pomoże jej zajść w ciążę. Nie dość że tyle czasu trwały różnego rodzaju badania tyle czasu się starają szukają przyczyn a tu teraz taka wiadomość do tego koszty. Na pewno powinny być jakieś kryteria typu dla małżeństw, jakaś górna granica wieku i przede wszystkim dla tych których na prawdę nie stać. Pewnie że zostaje adopcja ale to po pierwsze nie takie łatwe a po drugie nie każdy się do adopcji nadaje.
Nam jest łatwo mówić bo oczekujemy maleństw ale te pary które mogą ten cudny okres przeżyć a na drodze stoją pieniądze musi to być straszne [emoji17]
To w końcu nie są wydane pieniądze na widzi mi się później to inwestycja państwa w końcu jest mały przyrost naturalny to czemu nie wspomóc właśnie w ten sposób.
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Problem w tym, że teraz gra nie toczy się o refundację, tylko o istnienie in vitro w ogóle.Refundację PiS zniósł rok temu, teraz w sejmie jest projekt limitujacy liczbę zarodków z 6 do 1! Co w praktyce oznacza, że nawet wydając tonę kasy, ludzie będą mieli znikome szanse na szczęśliwą implantacje. Przykro mi gdy o tym myślę.
Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też dostałam...
ciąża to nie choroba, owszem ale jednak stan odmienny, ja Łukaszowi wytłumaczyłam jak się czuje...Rano jak na kacu, jak spać się chce to jak po nieprzespanej nocy, albo dwóch, a jak jeść to jak na kacu gastrofaza...Zrozumiał...
Zresztą Łukasz to raczej wszystko ogarnia, zakupy, pranie(on robi), w kuchni porządek też, czasem coś upichci....nie mogę narzekać....chociaż czasem wiadomo się wkurzamy na siebie...
A wiecie co? zapomnieliśmy, że w tą sobotę mamy wesele w rodzinie, wydawało mi się, że za tydzień...Więc czeka nas imprezka. Tak myślałam, może nie pojadę, ale z drugiej strony, czemu nieBędzie jedzonko hehe
Łukasz powiedział, że nie będzie pił i jak będę chciała wracać do domu to w każdej chwili będzie gotowy.

jutro robie nie ma że nieKochana, trzymaj sie!!!!Odebrałam wynik bhcg dziś 10184, 14.09 było 4000. Obawiam się, że ten niewielki przyrost może tylko potwierdzić zbliżające się poronienie i puste jajo![]()
Odebrałam wynik bhcg dziś 10184, 14.09 było 4000. Obawiam się, że ten niewielki przyrost może tylko potwierdzić zbliżające się poronienie i puste jajo![]()