:-) odezwe sie wieczorkiem, jak bede poSuper [emoji4] będzie dobrze, trzymam kciuki [emoji4]
Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
:-) odezwe sie wieczorkiem, jak bede poSuper [emoji4] będzie dobrze, trzymam kciuki [emoji4]
Ja też mam zwiększoną wydzielinę, nie pytałam o to lekarza, uznałam, że nie jest to nic niepokojącegoCześć, od kilku dni mam mały dylemat, czy Wy też macie zwiększoną wydzielinę z pochwy ? W ciągu dnia jak jestem w domu to jest ok ale jak już wyjdę na spacer to po powrocie jest tego trochę. Nic mnie nie swędzi ani piecze tylko ten sluz trochę biały trochę przezroczysty.
A tak faktycznie czytalam i na usg mialas tylko pecherzyk? Bo ja tak, co prawda usg mialam 4w6d ale teraz mysle duzo wiecej by widac nie bylo. Czekam do nastepnej wizyty w 7w6d i wtedy to juz MUSI byc widac dzidziusia.
Ja też mam zwiększoną wydzielinę, nie pytałam o to lekarza, uznałam, że nie jest to nic niepokojącego.
Aaaaa to gratulacje!!! Jeju tez bym chciala juz miec to z glowy izobaczec zarodek i bijace serduszko. Teraz trzymam siebie na dystans i nie ekscytuje sie zbytnio bo jednak jest ta niepewnosc, a tu musze czekac jeszcze 2 tygodnie... Idzie zwariowac.Tydzień temu było widać tylko pecherzyk ciążowy, a wczoraj już pecherzyk zoltkowy i malusi zarodek [emoji3]