Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też mam dziś dokładnie 5t6d. Pierwsza wizyta 4.10 już nie mogę się doczekać jeszcze tydzien[emoji5]Jeju czy ja mam najmlodsza ciaze czy ktoras ma mlodsza, bo ja mam wg Om 5w6d a wszystkie widze starsze.
Mega zmeczona jestem i wczoraj tez, ale nie daje za wygrana, troche sprzatnelam chalupe, wstawilam pranie, zrobilam sobie henne i regulacje brwi i mysle czy pazurow nie zrobic chociaz u nog. Na szczescie mam zupke ogorkowa wczorajsza to gotowanie mi odpadlo, tylko do sklepu musimy isc jeszcze...
Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Kbito nie nakręcaj sie. Takie mroczki i kółka to zupełnie coś normalnego , a w ciąży to tym bardziej. Każdy to ma i to nic niegroźnegoDziewczyny, czy któraś z was miała kiedyś zaburzenia widzenia? Takie jakby mroczki przed oczami, takie kółka rozmazane? Ja dzisiaj miałam coś takiego. Trwało to kilka minut i ustąpiło samoistnie ale poważnie mnie przestraszyło. Te mroczki rozmazywały mi obraz. Ja kiedyś miałam już coś takiego i z tego co sobie przypominam było to w poprzedniej ciąży kilka razy (więc już dawno). Zbagatelizowałam to, bo to przeszło jak i teraz, nie trwało długo, nie mam bólów głowy ani innych nieprzyjemnych objawów. Ale mimo wszystko zdenerwowało mnie to.
Ktoś się spotkał z czymś takim? Chyba pójdę do okulisty bo naczytałam się o poważnych chorobach.
Mowie ci to ja, do nie dawna mistrzyni wyszukiwania sobie chorób, chora na tylko jedną chorobe- nerwice 
Ale ok, wybaczam 
Ja używałam maść z lanolina chyba z ziaji, kosztowała grosze a działała cuda